Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #119

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: (2 uur ‘s nachts): hee, ik heb een berichtje! Onee, het is mijn batterij die een melding geeft dat zijn maag knort. #Nachttrein (Laura)

2: Zo’n kleine kat, zo veel … (zelf in te vullen, eet smakelijk). #uhl (Dorinde)

3: Zou ik ermee wegkomen om het te laten liggen en net te doen alsof het gebeurde toen ik niet thuis was? Thomas is straks eerder thuis dan ik. #viesklusje (Dorinde)

4: Vanmiddag hebben we ons uitstekend vermaakt bij de silent disco in Amsterdam! Stiekem een heel asociaal feestje als je er over nadenkt, iedereen luistert z’n eigen ding en kletsen gaat een beetje op z’n “hè?!?!” (Laura)

5: “Ooh shit, ik ben mn oordopjes vergeten.” Pas nadat ik dat heb gezegd, realiseer ik me hoe suf dit klinkt. #silentdisco #eigenvolumeknopje (Dorinde)

6: “Ik ben mijn muntjes kwijt!” Een vriendin kijkt naar haar broekzak. “Ze zullen inmiddels wel lekker in het zand gestampt en begraven liggen…” Na een paar uur zijn we weg en mompelt ze: “wat kriebelt er nou zo in m’n knieholte? – O, oeps!!” #silentdisco #losindelegging (Laura)

7: Karaoke-avond. Ik besluit om “Paradise” te doen van Coldplay. Helemaal leuk wanneer hij begint, maar Chris Martin heeft toch echt wel een flink lagere stem dan ik. Ik zet veel te hoog in en hap daarna naar lucht. “Ehh, kan een man mij even assisteren?” #Amsterdam #karaoke (Laura)

8: Lunchen met patat is één ding, maar een hele schaal vol patat is wel heel erg alsof je het meent. #schalen #zonoemenzedat #zooveelpatat (Dorinde)

9:Mijn benen zijn weer net zo wit als mijn schoenen. #winteriscoming #ookalwashetbestmooiweervandaag (Dorinde)

10: De conducteur komt langs en ik pak mijn tas en graai door mijn spullen. Ik heb mijn OV net nog gescand, waarom ben ik hem nu dan kwijt? De conducteur komt vrolijk naast me staan: “niet in paniek raken hoor!” Ik giet de inhoud op de stoel en vind dan het pasje! #trein (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    22 september 2019 / 7:54 am

    Silent disco, wat is een silent disco? Karaoke, schalen patat, een kat die…., een aardige conducteur, oké, dat zie ik allegaar voor me, maar silent disco???
    Fijne zomerse zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge