Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #118

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Vriendlief staat bij het raam: “wooow Laura kom eens kijken!” Samen observeren we de diehard paardenbloem die (ineens?!) midden in de voortuin staat.
(Laura)

2: “Miauw!” Hoor ik, terwijl ik de sleutels in het slot steek. Verbaasd kijk ik om me heen: huh, de katten waren toch binnen? En dan zie ik het kattenhoofdje uit ons slaapkamerraam boven. Een intens blije kat die vrolijk gedag zegt, schattig! (Laura)

3: Ik ben zojuist achter mijn oor blijven haken tijdens het instappen in de auto. Ja, ik zou het ook niet meer zo goed kunnen reconstrueren. (Laura)

4: In een restaurant wordt mij het verkeerde voorgerecht aangeboden. Ik geef aan dat ik iets anders had besteld, maar dat dit er ook wel erg lekker uitziet. De ober zegt dat ik het nog kan ruilen. Een langslopende serveerster fluistert: “ik zou deze lekker nemen hoor!” (Laura)

5: Tijdens een video-opname valt de camera uit, midden in een zin. We verplaatsen de hele set naar een stopcontact, pluggen de filmcrra in en gaan onverstoord verder. #anticlimax #lekkerspontaan (Laura)

6: Is het heel gek dat ik alweer pepernoten wil kopen? #nogtweemaandentotsinterklaas #stiekembedoelikkruidnoten (Dorinde)p

7: Slechts twee keer ben ik vandaag Laura genoemd! #goedescore #verjaardagsfeest #tweeling (Dorinde)

8: Volgende keer moet ik wat meer piano boeken meenemen. #alzeskeermijnrepertoiregespeeld (Dorinde)

9: Ze zouden het moeten verbieden. #ballonnen #verjaardagsfeest #pasnouop #straksknaptie (Dorinde) 

10: Precies een jaar geleden kregen wij de sleutel van ons huis! #tijdvliegt #nogsteedsgeenplintenboven (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    15 september 2019 / 6:50 am

    Zondagse anekdotetjes-cadeautjes, wat zijn toch al die twittertweetminietjes groot, als je alle achtergrond en ondergrond en zijdelingse grond in gedachten en in je verbeelding voor je ziet.
    Nou, dat was dus een omslachtige manier om te zeggen: leuke anekdoteweek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge