Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #117

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Ons slaapkamerraam staat open en ik hoor twee kleine kindjes op het pleintje met elkaar praten/schreeuwen. Zij: “ik vind jou de allerliefste jongen!” Hij: “oke.” (Laura)

2: Buurjongen belt aan: “ehh, klopt het dat jullie kofferbak openstaat?” #omg #echtaldrieuur #thanksbuur! (Laura)

3: Thomas wordt opgehaald door een vriend om te gaan sporten. “Ik heb Rover binnengelaten via de voordeur!” Vervolgens vertrekt hij. Rover loopt direct naar de achterdeur en ik laat hem weer naar buiten. #binnendoorsteken #luiekat (Dorinde)

4: Een glas warme melk, een bekertje met chocoladestukjes en een schaaltje slagroom. Heerlijk om chocolademelk van te maken. Nog lekkerder om alles los op te eten. #bagelsbeans #melkmetslagroomiswelraar (Dorinde)

5: Thomas slaat woest op een kussen. “O jee, zijn ze aan het verliezen?” Thomas kijkt me vragend aan en laat daarna demonstratief zien hoe hij het kussen nog wat meer opschudt om er vervolgens beter tegenaan te kunnen leunen. #voetbal #valsalarm (Dorinde)

6: Lef of lui? Met ongekamde haren naar de kapper om nieuwe shampoo te halen. (Dorinde)

7: Wanneer er in je gezichtsveld ineens een zwarte spin fanatiek aan het abseilen is. #woow #schrikken (Laura)

8: Na mijn afspraak bij de manueel therapeut (ik ben door mijn rug gegaan, auw) loop ik weer terug naar mijn auto. Ik ben denk ik wel vijf mensen tegengekomen voordat ik in mijn autospiegel kijk. #panda #mascarauitgelopen #thanksforsaying #not (Laura)

9: Er ligt een Jerry voor de deur. Jerry is niet meer. #tomenjerry #cadeautjevandekatten #uhl (Dorinde)

10: Zaterdagavond. Pinballen, pingpongen en poolen op de telefoon van vriendlief. #fanatiekklepperen #oldskool #stelletjegamers (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    8 september 2019 / 7:06 am

    Kijk, da’s nou het gevoel dat jullie oproepen: pinballendepinpongendepoolende gedachten na het lezen van zoveel variatie aan gebeurtenisjes in jullie weekbestaan. De lezer twittert en tweet vanbinnen dankzij jullie!
    Beterschap voor je rug, Laura!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge