Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #115

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Het huis opruimen. Heerlijk, maar soms ook frustrerend.. ‘Dit moet naar de woonkamer’. Zo, werkkamer is opgeruimd, de woonkamer weer ontploft. ‘Dit moet naar de logeerkamer.’ Woonkamer weer opgeruimd, logeerkamer ontploft. Herkenbaar? #zoblijfjebezig (Dorinde)

2: Opruimen deel 18. Ik loop al een uur met een rood haarbandje in mijn haar. #oja #weerwatgevonden (Laura)

3: Prima dag om naar de afvalstort te gaan. #geenkiphier #welbokkewarm (Dorinde)

4: Nadat ik na 10 min scrollen en zoeken uiteindelijk mijn bestelling heb doorgegeven, krijg ik de ijskoude mededeling: “dit restaurant bezorgt niet op uw postcode.” Grrr, ik had mijn adres net goed ingevuld, maar heb blijkbaar op ‘vorige’ geklikt. #etenbestellen #anticlimax (Laura)

5: Verkoper bij de kassa: “zo, jullie gaan wadlopen?” #herkentieaandeschoenen #knap #volgendeweekdus (Dorinde)

6: Ik sta over het groenteschap gebogen en twijfel welke maïskolven ik mee zal nemen. Een vrouw komt naast me staan en wijst me spontaan welke ik moet kiezen, compleet met recept. Schattig! #Jumbo #bbqpreps (Laura)

7: Ik zit zwaar in de ontkenningsfase 😉 #nogsteedsvakantie #hetispaszaterdag (Dorinde)

8: Zorg dat je véél mensen in de buurt hebt wonen als je de #toogoodtogo app gebruikt! Of dat je met meer dan twee mensen in huis woont. Of dat je een feestje geeft. Of dat je niet op je gewicht let. #zooooveellekkers #ditkeerbijdebakker #uitdelenmaar (Dorinde)

9: Nog meer goede ideeën Dor? (Zie vorige tweet) Nu zit ik dus appeltaart te eten na een BBQ en ijs. #plakhetaanjeheupen #toogoodtogo #weekend (Laura)

10: Neefje speelt met de kookwekker en ik denk dus dat de broodjes al klaar zijn. Vervolgens maken we er een act van: hij rinkelt, ik open steeds hysterisch de oven onder een “ooooo, de broodjes zijn klaar!!” (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    25 augustus 2019 / 8:00 am

    Toogoodtogo, nooit van gehoord, hoewel ijs en appeltaart en ‘plakwerk’ aan de heupen, o nee, op de buik me maar al te bekend voorkomen.
    Geen enkele snoeiharde opruimbeweging helpt af te slanken ( tweet 1,2,3 😜)
    Tweet 10 doet denken aan twee kleine meisjes die samen met nichtjes en neefje lang geleden elke maandag lunchten bij hun oma en opa, potjandoos, alwéér en alwéér en alwéér een leeg ei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge