Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #114

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Haha, ik ben al twee dagen op pad met tomatenpuree in m’n handtas. #vergeten #weekendboodschappen (Laura)

2: Ik heb al ruim een maand de televisie niet aangezet en ik weet nu niet meer met welke afstandsbediening ik moet zappen. Ik besluit dat dit iets positiefs is. #vakantie (Laura)

3: Laura wijst me de volgende ochtend op wat spelfouten in de blog. (Normaal controleren we elkaar altijd, maar ze sliep al). Ik reageer: “ong.” (…) “ehhh, omg.” #autocorrectir (Dorinde)

4: Vriendlief heeft per ongeluk mijn sleutelbos gepakt en staat nu voor een dicht kantoor. Ik ga vanavond allemaal opzichtige sleutelhangers aan mijn bos hangen. :’D (Laura)

5: Soms klinkt de wasmachine als een mixer en nu heb ik ontzettend zin om koekjes te bakken. (Laura)

6: Nou zeg! Na het synchroniseren (tijdje niet gebruikt) is m’n fitbit al mijn stappen van vandaag kwijt! #haderpas500 #notmypoint #ookhardvoorgewerkt (Dorinde)

7: Even een uurtje weg. ‘Als ik thuis kom ga ik wel plassen.’ Terugweg: file, uiteraard. Met regengeluiden. #schietooop (Dorinde)

8: “Kijk, Hoevelakers!” #lakevelders #koeien #vergeetaltijddenaam (Dorinde)

9: Ik snap echt niet hoe je verse muntthee lekker kunt vinden. Alsof je tandpasta in heet water uitgeknepen hebt. #hopelijkverpestikhetnunietvoorjou (Dorinde)

10: Exact 1 jaar geleden vroeg je me ten huwelijk, op het late avonduur op de zaterdagavond. Als de dag van gisteren 🙂 I love you! #1jaarverloofd #opnaarfebruari #trouwenmaar! (Laura)

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Omarij
    18 augustus 2019 / 7:36 am

    Weer tien beelden voor ogen gekregen van heerlijk relativerend zichzelf hier en daar lekker in de maling nemende twitterenden!

  2. 18 augustus 2019 / 8:44 am

    Haha, ik begrijp niet hoe mensen verse muntthee NIET lekker kunnen vinden 😉 Ik vind het een heerlijk drankje met als pluspunt dat je er ook nog eens een tandpastageur van in je mond krijgt. Ideaal toch?!
    Toch gezellig trouwens dat het blikje tomatenpuree mee mocht. Beter dat dan dat je een verdwaalde verpakking met knoflook of ui in je tas hebt zitten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge