Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #113

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Shit, theezakje vergeten. #flesjewater #meenaarhetstrand #nietmeerzokoud (Dorinde)

2: Verschil moet er zijn. #Thomasdoetdikkeworkout #ikligtechillenopbed #vakantie (Dorinde)

3: Als de dood voor een hele hele dikke wesp. Het daarna sneu vinden dat de vliegenmepper er een eind aan heeft gemaakt. #restinpeace #sorrynamensThomas (Dorinde)

4: De katten vinden vliegjes en muggen en spinnen heel interessant. Er gaat nu een vlieg midden op het scherm van de tv zitten. #ojee #alsdatmaargoedgaat (Dorinde)

5: Niet raar opkijken als je straks een hamburger door de lucht ziet vliegen. #barbecuen #metwindkrachtzeven (Dorinde)

6: Een vader speelt met zijn zoon in de speeltuin. Dan stelt vader voor: “kom, we gaan op het springkussen!” Een ander jongetje dat al op het springkussen springt, kijkt verwonderd naar de vader. Dan zegt hij: “wow, ik wil ook zo’n coole opa!” #oei #duidelijknietzijnopa (Laura)

7: Gelukkig zat er geen satésaus op. #bordvloogweg #tegenbuurvrouwaan #sorry #bbqmetwindkrachtzeven (Dorinde)

8: De overburen hebben vast weer goede tv: ik rukte de gordijnen zo hard dicht (tja, wat hebben ze je dan misdaan hè?) dat er één gordijn met z’n stekers van de ringetjes afviel. Ok buren, nu jullie graag iets gênants. (Laura)

9: Ik heb met mijn schoonzussen & schoonmoeder synchroon geschilderd! Leuk om dan al die kreetjes en gekke benamingen te horen van elkaar. “Hier nog een blobje”, “daar even een witje”, “het is net een kanon/kikker/Pacman….” #paintingwithjane. (Laura)

10: De hele avond stond mijn glas al gevaarlijk dicht naast de glazen pot met ‘kwastenwater’ die steeds bruiner en bruiner werd. Op het eind ging het mis en zette ik de pot aan mijn lippen. Godzijdank kwam ik op tijd bij zinnen voordat ik een flinke teug zou nemen, hahaha. (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    11 augustus 2019 / 7:35 am

    Harde loeiwind (7? het was vast 8 met tussendoor 9? ), trampsprongen, harde gordijnruk en dan ook nog thee zonder theezakje en onthee van kwastwater: was me het weekje wel. Arme beBBQde buurvrouw.
    Kom maar lekker bij, deze zondag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge