Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #112

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Op de Duitse radio is een dame het weerbericht aan het vertellen. “Morgen, fünfzig… Ehh nein, HAHA, fünfundzwanzig Grad.” Ze blijft bij de rest van het bericht vervolgens in een weggemoffelde slappe lach hangen, haha. (Laura)

2: Ik hoor een man in het Duits tegen zijn vrouw zeggen: “ze hebben hier Chai Latte.” Ik spits mijn oren en zeg tegen Daan: “hoor je dat?” Daan: “ja, Chai Latte.” De man kijkt om. Hoi, ja wij waren aan het afluisteren. :’D (Laura)

3: “Dit broodje is bedorven hoor, dat ga ik maar niet eten.” Daan kijkt vertwijfeld naar zijn eigen broodjes. Even later komen we erachter dat mijn broodzakje een banaan als buurman had in de tas. Er gaat niets boven een ongewenste bananensmaak aan je plakjes kaas ;). (Laura)

4: De “ik heb in je nek geniest” truc blijft leuk. #metzonnebrand #nogverantwoordook #yourewelcome (Dorinde)

5: Challenge accepted. #douane #ijskonijn #probeerhaartelatenlachen #hetluktthomasooknog (Dorinde)

6: Vanaf 08:00 is er vandaag in ons vakantiedorp de hele dag geen water. We hebben net de wekker gezet om nog even normaal te kunnen doortrekken, haha. (Laura)

7: Oeter oeter oeter oeter oeter, ze houden van die toeter! #nieuweversievanhetlied #Sicilië (Dorinde)

8: Note to self: neem niet alleen witte dichte schoenen mee op vakantie als je weet dat je naar een vulkaan gaat. (Dorinde)

9: Soms vergeet ik dat ik samen met Laura een Instagram account heb als ‘neverdullmoments’. Het staat dus een beetje sneu als ik een foto van haar like die dus onder mijn ‘eigen naam’ is geplaatst. #sneugezicht #eerstelike (Dorinde)

10: Haha, het is nu 20:00 en iemand met een gitaar imiteert superscheef de klokslagen. Hij gaat nu in canon met de kerk :’D (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    4 augustus 2019 / 9:41 am

    Zie mijn brede smiles…vakantiemalligheid ervaren en dat mogen meebeleven in tweets….smile smile!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge