Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #110

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: Gisteren: ja leuk, ik doe weer eens een paar radslagen en de handstand! Vandaag: spierpijn in nek en schouders. Tssss. Die koprol toch maar laten voor wat het is, denk ik ;). #ouderworden (Laura)

2: Zo’n cliché scène heeft iedereen wel eens gezien, maar het blijft toch ietwat drollig wanneer je het zelf meemaakt, hahaha. Ik heb het over gisteren, toen de handrem niet op de auto zat, de auto ging rollen en ik dus moest hollen om er een ruk aan te geven :’D (Laura)

3: “Waar zijn mijn onderbroeken-in-law?” Vraagt Dorinde droog. Ik vertaal het en begin keihard te lachen. (Laura)

4: Ik kan misschien beter nog maar een keer wassen, hahaha. Het wasrek is nu al voor de derde keer ongevallen. #lekkerwindje #Texel (Laura)

5: “Hoe zou m’n achterruitenwisser aangaan, hee?” Samen bekijken we de knopjes en hendels. “Oh wacht, ik heb achter helemaal geen wisser!” #nieuweleaseauto (Laura)

6: Onze ‘gesprekken’ gaan vaak zo: ik zeg iets tegen mijn vriend, vriend (ondertussen bezig) reageert: “sorry?” Ik, geen zin om te herhalen: “wat verstond je wel?” Vriend herhaalt exact de zin. Reageert vervolgens niet inhoudelijk. Wie herkent dit?:’D (Laura)

7: Ik heb zojuist mijn kleine teen gestoten. Overweeg nu om een carrière tot operazangeres te beginnen. #gelezenuitspraak #zoherkenbaar (Dorinde)

8: We rijden op een landelijk stukje in het zuiden van het land. Vriend: “het ruikt hier een beetje poeperig.” (Laura)

9: Bruiningscrème smeren op je benen op een dag dat het gaat regenen. #efficient #beterblijftheteenpaardagenzitten (Dorinde)

10: Nou, enthousiast is ie in ieder geval wel haha. #vriend #zingtkeihardmee #totaaldeverkeerdetekst (Dorinde)

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge