Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #105

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:
 1. Dirk wast zichzelf precies op de maat van de muziek #ritmegevoel #lekkerbezighoor #kat (Dorinde)
 2. “Welke idioot zet mij hier dan ook zonder enige beschutting neer?!” Aldus de roos in onze voortuin die erg zijn best doet in de harde wind. #volhoudenbuddy #summeriscoming (Dorinde)
 3. Wil je een steentje bijdragen aan het milieu? Neem een kat! #perfecteverwarming #opschoot #winwin (Dorinde)
 4. Je kunt het bijna niet maken om met dit weer eten te bestellen. #windkracht8 (Dorinde)
 5. Matige score op de stappenteller en slecht weer buiten. What to do? Oké, op naar Ikea! #zoziejeallesroute #letsgo (Dorinde)
 6. We zijn in het Vaticaan in Rome en een meisje (1 jaar) zit levenloos (hartstikke heet, museum…) in de buggy. Haar broertje (5) probeert haar op te peppen door een foto van haar te maken: “say cheese!” Vervolgens verschijnt me er toch een kiespijn-lach, hahaha! (Laura)
 7. Naast de gebruikelijke straatverkopers, verklede mensen die niet bewegen, mensen op stelten en graffiti-artiesten, heb ik nu ook kennis mogen maken met de geest van Alladin, zwevend uit zijn lamp! #Rome #toerisme #straatartiesten (Laura)
 8. Vriendlief heeft soms wat moeite met namen onthouden. “Pantoleon? Nee, Pantalon. Panton, nee huh? – Pantheon, schat.” #Rome (Laura)
 9. Vanmorgen, ons eerste Italiaanse gesprek. Ik, keel schrapend: “Bon gior….” Man onderbreekt me: “Bus tickets?” Tssss. Maar ja, inderdaad. Twee graag. (Laura)
 10. T blijven fascinerende dingen, die bidetten. Bidets? Ik krijg helemaal weer herinneringen aan de bidet die mij ooit heeft aangevallen op Bali :’D (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Omarij
  9 juni 2019 / 7:07 am

  Huiver huiver, van wind en regen en eventueel omwaaiende etenbezorgers naar het tellen van stappen in Ikea naar standbeelden in Rome naar een bidetaanval op Bali. Hoe bizar wil je het hebben op een onzomerse dag in juni?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge