Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #102

De afgelopen week schreven wij de volgende 10 mini-anekdotes op Twitter:

1: Niezen kan soms zo fijn zijn, behalve wanneer je net mascara hebt gebruikt. (Dorinde)

2: Zo leuk wanneer iemand zingend voorbij fietst, in de veronderstelling dat niemand hem kan horen omdat er geen kip op straat is. #stiekemkonikhettochhoren #raampjeopen (Dorinde)

3: Wanneer je voor het eerst zorgvuldig bruiningscrème op je benen smeert en er een dag later achterkomt dat je een dikke bruine vingerafdruk op je pols hebt zitten. #oeps #scrubbenmaar (Laura)

4: Ik zit heel hard een “minder vieze” reden te bedenken waarom er een natte plek op de treinstoel bij het hoofd zit. Pasgewassen haren? Moest iemand huilen van het lachen? #warmedagvandaag #sowiesozweet #uhl #zaterbijnategenaan (Dorinde)

5: Very, very charming. #pantyaandoenindemetro #erwasgelukkigniemand #verderooknikstezien (Dorinde)

6: Leeeeuk, een nieuwe tuinset in de tuin! Lekker hoor, zo’n hoekbank. Daar ga ik flink wat tijd mee doorbrengen. Kruipt vervolgens onder de bank en gaat daar een uur liggen. #mijnkat #waaromingodsnaamnietopdezachtekussens (Laura)

7: Op de bruiloft van je nicht verwacht je op de één of andere manier toch geen leerling tegen te komen! #lekkerdansen #hahaha #totvolgendeweek (Dorinde)

8: Het is toch een prestatie. In het photobooth-hokje op het festival is na meerdere foto’s de foto met de zonnebril toch het leukst. #incognito #nietfotogeniek (Laura)

9: Een vriendin heeft een prachtige foto van haar en haar vriend als schilderij op de muur. Ze zitten met hun rug naar de camera naar een berguitzicht te kijken. “Wow mooi, op zo’n foto zouden Daan en ik ook wel fotogeniek staan! Misschien een goede hoek voor de bruiloft ;)) (Laura)

10: Samen met mijn vriend zit ik op de tuinbank van vrienden van ons. Ineens is daar een vogel die het presteert om op zijn linkerbeen en mijn rechterarm te kakken, ieeeeeuw! Belangrijk voor het verhaal: mijn vriend zat links van mij. #flats #gespletenpoepie (Laura)

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Omarij
  2 juni 2019 / 7:41 am

  Wat weer een ratjetoeblogse week, het blijft zomers lezen!
  Een mooie tropische zondag gewenst met wie weet blogse accenten…

 2. 2 juni 2019 / 8:06 am

  Haha, de leerlingen achtervolgen je ook overal 😉 Gelukkig is een leerling tegenkomen altijd minder erg dan de natte treinstoel – iehw! Leuke anekdotes weer!
  Romy schrijft over.. Wat heb ik gekregen voor mijn 26e verjaardag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge