Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #102

De afgelopen week schreven wij de volgende 10 mini-anekdotes op Twitter:

1. ‘s Morgens in de auto ben ik meestal nog niet helemaal wakker. Wanneer de nieuwslezer de verkeersinformatie in chronologische volgorde opleest, kom ik er vaak bij de “A27” eens achter dat ik moet opletten. Helaas is hij dan de A7, A8 en A9 al voorbij. #hetgaatmeooitlukken (Laura)

2. We hebben net een ijsje gehaald en ik wijs naar het appartement boven de ijssalon: “daar zou ik echt niet moeten wonen.” Mijn vriend kijkt ernaar en zegt: “mwah, het zal toch wel meevallen met de overlast van de klanten?” #notmypointhahaha (Laura)

3. Hahaha, wanneer een man ongegeneerd zijn neusharen uit zijn neus aan het trekken is. #autolife #hoi #jebentnietzoanoniem #zietergoeduit (Laura)

4. “Okee, even tien minuutjes op bed relaxen.” Na een paar minuten komt er een kat bij me liggen. #nukanikonmogelijkwegnatuurlijk #geenprobleem (Dorinde)

5. “Goeeedemiddag!” Begroet de jongen achter de kassa van de bouwmarkten ons enthousiast. Hij merkt daarna droogjes op dat dit wel erg veel weghad van Gaston, haha. (Dorinde)

6. Ik kon het toch niet laten. #bezemgekocht #alseenheksdoordewinkel #heelvolwassen (Dorinde)

7. Heerlijk om naar een serie te kijken waar het nu kerst is. #nogheelveeldagentotkerst #tochmaareerstdezomer #maardaarnamaghetsnelkerstzijn (Dorinde)

8. Ja ja, je punt (letterlijk) is duidelijk, ik laat heus wel wat van je over! #plantsnoeien #metveelstekels #au (Dorinde)

9.Altijd fijn, een oplettende vriend. Na zo’n vier uur samen klussen kom ik er zelf eens achter dat mijn shirt binnenstebuiten zit. Inclusief allemaal gigantische, uitstekende kaartjes. (Laura)

10. Wanneer je er in je droom heilig van overtuigd bent dat je morgen naar de Efteling gaat en er bij het wakker worden zwaar teleurgesteld achterkomt dat dit slechts een droom was, is het wel weer eens tijd om te gaan. Toch?;) (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    26 mei 2019 / 7:15 am

    Dat was me jullie weekje wel weer, het is opmerkelijk leven. Letterlijk bedoel ik: waakzame oren, ogen, voelsprieten ter ere van het blogse bestaan! Een fijne zondag vol bloggebeurtenisjes gewenst! Leuke uiteraard, wat dacht je. Doeggg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge