Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #101

De afgelopen week schreven wij de volgende 10 mini-anekdotes op Twitter:

1. Zo leuk om te zien hoe de zwanenjongen nog geen week oud zijn en zichzelf al heel mans kunnen wassen. Af en toe even naar papa en mama glurend of die al klaar zijn -nee-, dan nog maar een wasrondje! #cute (Laura)

2. Volgens mij denkt buuf dat ik de hele dag op de bank heb gezeten. #ikzatertoenzeweggingenterugkwam #hebheuswelanderedingengedaanhoor #slechtetiming (Dorinde)

3. Er liep net een vrouw langs ons huis. Ze stopte voor onze blauwe regen in de voortuin, pakte een sliert vast en nam een flinke snuif. Ze had niet door dat ik het zag. Hahahahaha. Van harte welkom hoor! (Laura)

4. “Goh, hoe komt u zo doof?” Nou, vriendlief heeft net iets te hard mee zitten krijsen in de auto #liedjesvanvroeger #nostalgie (Dorinde)

5. Bij ons in de buurt woont een man die in een busje rondrijdt waar een enorme foto van een zwoelkijkende, koffiedrinkende vrouw op staat. Ze kijkt me altijd recht m’n ziel in wanneer hij door de straat rijdt. Ik heb dan ook geen idee wat voor koffie ze drinkt, hahaha. (Laura)

6. Ik had beter moeten weten #driedrankjes #daarnaruimeenuurindeauto #nietnaardewcgeweest #oeiiii (Dorinde)

7. Je geeft ze één vinger… #katten #savondsevennaarbuiten #willennunietsandersmeer #jullieblijvenmaarmooibijons (Dorinde)

8. “Noten zijn gezond, dus nog een stukje kan wel.” #goddelijkebrownie #metnotenbovenop (Dorinde)

9. Sinds deze week hebben wij weer een soort van tuin! Oké oké, er liggen alleen nog maar tegels, maar ik word nu al zo blij bij het openen van het gordijn! Ik had gewoon zin om de vuilniszak in de kliko te gooien! #omg #houditvast (Laura)

10. Kat (Darcy) ligt heeeeel lief op bed en ik denk: “ahhh.” Vervolgens ga ik naar de badkamer, maak ik mijn tandenborstel klaar en besluit ik spontaan om mijn tanden ‘bij Darcy’ te poetsen. De meest geërgerde blik ooit kreeg ik naar me toegeworpen. #wistnietdatjekwaadwerd (Laura)

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    5 mei 2019 / 7:13 am

    De tweetweek klinkt heel genoeglijk, ondanks boze Darcy (10), te volle blaas (6) en doof oor (4). Een blauwe regenruikster, poetsende zwanenkindjes, eiwitrijk brownies eten en een tuintegelpad (0.a) klinken mei mij blij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge