Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #100

Jaaa, 1000 tweets op de blog! Hoeveel heb jij er gelezen denk je? 😉

1. Ja lieve driekwartsbroek, mag je na een jaar eindelijk die kast weer uit… Word je gebombardeerd met vieze kinderhandjes, snot en tomatensoep. Ik ga je morgen wassen, beloofd! (Laura)

2. Wat is het toch heerlijk wanneer de zonnebrandcrème naast je dagelijkse make-up staat. #zon #alweer (Laura)

3. Mijn nieuwe hobby is dus borduren, maar het is toch wel een dingetje om dit ‘s avonds met de gordijnen open en het licht aan vol in het zicht te doen. Toch deed ik het gisteravond maar wel, want ik wilde de regen zien 😉 #tochniemandopstraat #lekkertuttig #heerlijk (Laura)

4. Van die zwagers die keihard gaan lachen wanneer je een jurkje aan je zus showt. Er dan gelukkig achterkomen dat hij niet naar het jurkje, maar naar je benen kijkt. Ja, oké, snap ik! #wittebenenpuntnl (Laura)

5. Dat was nou weer net niet de bedoeling. #tompouce #helftopdegrondgevallen #noooh (Dorinde)

6. Bij de kassa op de eerste verdieping. “Heeft u gezien dat de tweede sportbh voor de halve prijs is?” #rentweernaarbeneden #hijgendweerboven #ikhadhembetermeteenaankunnentrekken #sporten (Dorinde)

7. Dit zijn wel de betere wandelingen. #nadrieminutenweernaarbinnen #plensbui #voortaanevenopbuienradarkijken (Dorinde)

8. Laura aan het borduren? Dan ga ik dieren maken van vouwblaadjes. #enwemoetennogeenweek #vakantie #heerlijk #nostalgie (Dorinde)

9. Laura is -terecht!- onder de indruk van een kaasbitterbal. De camera van haar telefoon iets minder. #overalkaas #telefoonvielindebitterbal (Dorinde)

10. Dit is onze 1000e tweet op de blog! Om dit te vieren hebben we een winactie op Facebook opgezet. Doe mee en maak kans op een taartje! (Laura en Dorinde)

Volg:

1 Reactie

  1. omarij
    28 april 2019 / 7:09 am

    1000 tweets! Dat verdient een lintje👍👏🏼👩‍❤️‍💋‍👩👑, hoor mijn welgemeende applaus! Ga ik vandaag een oranjetompouce en een bitterbaal snoepen, zonder de halve tompouce te laten kukelen, noch mijn mobieltje in de bitterbal te smijten: proost lieve kleindochters!
    Hoop snel jullie blog weer per mail te kunnen ontvangen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge