Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #111

De afgelopen week plaatsten wij de volgende tweets op Twitter:

1: “Nou hier zitten we in ieder geval midden in het bos!” Twee seconden later houden de bomen op en rijden we op een gigantische open plek. “O.” (Laura)

2: Mensen die meteen thee zetten wanneer de waterkoker afslaat zijn vast dezelfde mensen die direct kunnen opstaan wanneer de wekker gaat. Zo ben ik dus niet. Heb al tien minuten dorst, maar ik zit zo lekker. #Vakantieproblemen #heerlijk (Laura)

3: Een vakantiehuisje vlakbij de kerk, eerst vond ik dat wel geinig. Elk kwartier weer het spelletje: “Bim! – Het is nu kwart over negen!” Nu ben ik echter een beetje teleurgesteld in de schattige dorpskerk. Het is 07:00 en hij is al minutenlang aan het loeien. #joebenwakker (Laura)

4: Gisteren bedacht ik tijdens een lange wandeling dat wcpapier/doekjes toch handig zijn zo in the middle of nowhere. “Morgen maar meenemen tijdens het wandelen!” Vandaag weer vergeten en het de hele dag opgehouden. Kom ik in het restaurant… Mag jij raden wat er op was. (Laura)

5: We hebben buren in het vakantiehuisje… Het is gedaan met de privacy! Ik word nu om het kwartier even flink aangestaard. #zehebbeneenhondje #rentgraagrondjes #heeftonshuisjeontdekt (Laura)

6: We zijn bij een kasteel waar ze ook wolven en roofvogels hebben. We hebben zojuist gezien hoe de poolwolven worden gevoederd. Een jongen (8) richt zich zuchtend tot zijn vader: “zo, dat was cool. Nu wil ik ook graag gevoederd worden.” (Laura)

7: Vet slim dat je je bekje open doet om het wat minder warm te hebben. Niet zo slim dat je in de brandende zon gaat zitten, terwijl er een paar meter verderop heel veel schaduw is. #kauw #vogel (Dorinde)

8: Ik heb de hele dag het deuntje van de  rijdende ijscoman in mijn hoofd. Ik overweeg nu sterk om een ijsje te halen bij de plaatselijke ijswinkel. #niethelemaaldebedoelingvandeijskar #pavlov (Dorinde)

9: Love you. #regen #eindelijknietmeerzowarm (Dorinde)

10: Dus zó voelt het als je gebarbecued wordt! #stoelverwarminginauto #stiekemaangezetdoorthomas #pestkop (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    28 juli 2019 / 7:36 am

    Perikelen perikelen! Vakantie is andersthuis, is geestverfrissend en thuis is bipsverwarmend (autostoel hi hi), ijs erop? Schöne Zeit! Ciau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge