Mini-anekdotes: 10 keer Neverdullmoments op Twitter #85

Op Twitter kun je met weinig woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Opdracht in de brugklas: maak een zin met een kleur. “La fleur dit jaune.” Ik vertaal hardop: “de bloem zegt geel. Grammaticaal prima, maar qua betekenis…?” Een andere jongen reageert: “sowieso is dit bij Dora wel een goede zin.” #Frans #docentenleven #Doratvprogramma (Laura)

2. Zo’n dubbel stoplicht weetjewel, dat rechtdoor dan alvast mag rijden, maar dat jij voor linksaf nog op het rode licht moet wachten. Altijd denken mijn hersenen: “GO!”, waarbij ik een abrupte optrek-stop-move maak. Vandaag zag ik het bij anderen ook. Doet me toch goed 😉 (Laura)

3. Op de één of andere manier blijf je toch elke deer denken: “misschien haalt-ie het nu wel…” #titanic #terugkijken #jack (Laura)

4. Toch maar geen tomatensoep opwarmen. #greysanatomykijken #ergveelbloed #viezeassociatie (Dorinde)

5. “De gemiddelde bezorgtijd is 40 min.” Oké, prima, dat houdt mijn maag nog net vol. […] “Bedankt voor uw bestelling, hij wordt over circa 90 min bezorgd.” #nooo (Dorinde)

6. Katten die van water houden en een vaas met bloemen zijn niet zo’n hele goede combinatie. #vaasaldriekeeromgestoten #stout #danmaarbloemenindeslaapkamer (Dorinde)

7. Vriend keek even mee naar Greys Anatomy. Is in bed nu een filmpje aan het kijken van een echte operatie. #uhl #tochnetevenwatanders #lekkervoorhetslapengaan (Dorinde)

8. Dat je wakker wordt en het idee hebt dat je zo moet werken. En dan blijkt het zaterdag te zijn! #jottem #helaashebikhetmeestalandersom (Dorinde)

9. Vriendlief is een nachtje weg. YES, ik eet vanavond kaaaaaaaaaas. (Laura)

10. Vanmorgen kreeg ik ontbijt op bed: 5 van die lu crackertjes in één verpakking. Thanks schat! #liefde #psdiecrackertjeswildeikzelf #ikmochtookietsanders (Laura)


 

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    13 januari 2019 / 8:51 am

    10 verwenontbijt na 9 een hele nacht weg? 8 hoi vrij na 7 bloederigheid, kun je 6 droogboeket kopen tijdens 5 en 4 met rammelende maag, denkend 3 oh arme verdrinkende jongen, dan is 2 stoplichtverwarring toch minder erg en 1 rare zinnen maken ook.
    Gezellige zondag!

  2. 13 januari 2019 / 9:58 am

    Haha, punt 2 van de stoplichten heb ik ook altijd. Ik raak daar helemaal van in de war. En die LU-crackertjes…haha, geniaal! Je hebt er toch wel een Insta-waardige ontbijtfoto van gemaakt? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge