Minder lekkere cocktail

Bij de wc beneden hebben we een plastic, doorschijnend wegwerp zeepflesje. Het wasbakje is best klein, waardoor er nog geen mooie zeepfles op kan staan. In de rest van het huis hebben we wel fatsoenlijke zeepflesjes die we steeds bijvullen. Dat doen we trouwens ook gewoon met deze plastic variant. En dan vooral wanneer hij nog nét niet leeg is. Het gevolg: een vieze cocktail van zeepkleuren. Uhl. Niet erg uitnodigend om je handen mee schoon te maken.

Gelukkig is er één voordeel: tegenwoordig laat ik het licht uit op die wc, zodat ik het niet meer zie. Wanneer het licht aangaat, springt de ventilator namelijk ook aan. En onze ventilator is kapot: er komt echt een tákke herrie uit. Alsof er iemand een horrorfilm zit te kijken IN dat ding en het continu uitkrijst. De nieuwe ventilator is inmiddels besteld, maar tóch is het na de bruiloft tijd voor een nieuw toilet. Met fatsoenlijk zeeppompje :-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    8 juni 2020 / 7:09 am

    Zeepkleuren die vloeken, een blèrende ventilator… en dan datgene doen wat men op een wc nu eenmaal doet: geen doen. Stel dat er dan ook nog een spin boven je hoofd zit te loeren… nachtmerrie compleet. En de trouwdag is nog ver weg, heel veel sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge