Mijn meest frequente zinnen op Whatsapp

“Help, ik weet geen blog!” 

Dit stuur ik regelmatig ‘s avonds naar mijn zus (en andersom hoor!), waarop we soms samen even brainstormen. Toch lukt het altijd weer om er iets van te maken!

“Wat zullen we eten?”

Waar mijn vriend en ik vroeger romantische en lieve berichtjes naar elkaar stuurden, zijn we nu vooral praktisch aan het appen. “Hoe laat ben je thuis?” Is ook zo’n mooi voorbeeld 😉

“Mag ik meerijden?”

Op de maandag een vraag van mijn collega. Altijd gezellig! Mijn fiets kijkt me daardoor soms wel een beetje gefrustreerd aan… 😉

“Was gezellig!!”

Na een fijne dag met familie of een gezellig avondje met vrienden, stuur ik graag nog dit berichtje. Ook is het super leuk om dit soms van anderen te lezen!

“Zullen we sushi bestellen?”

Ehm, ja. No comment 😉

“I love you”

Vooral als we apart van elkaar op vakantie of op een weekendje weg zijn, vind ik het altijd heel gezellig om nog even te appen met mijn vriend. Dit zinnetje staat er altijd tussen. En na bijna 10 jaar is dat nog altijd heel oprecht!

Volg:

2 Reacties

  1. 19 juni 2018 / 6:12 am

    Die laatste is mooi! En ik moest lachen om de eerste. Blijkbaar is het toch weer gelukt om ook voor vandaag iets leuks te bedenken 🙂 Mijn meest gebruikte zin is vast iets als ‘Is goed!’ 😛 Dat zeg ik heel vaak als iemand iets voorstelt.
    Romy schrijft over.. Een cadeautje voor mezelf | Sieraden van DRKS

  2. Gerdiemar
    19 juni 2018 / 7:26 am

    Enige van mijn eigen geijkte whatsappwoordjes
    Veel liefs
    Dikke knuffel
    Hou je haaks
    Tot apps
    Hoest?

    Jij ook fijne dag plus die dikke knuffel😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge