Mijn lieve vriend

(En dan een vet grote foto van mezelf, hahaha!)

De vaatwasser piepte net en ik kreeg er een warm gevoel van.

*Kleffe modus aan*

Mijn lieve vriend heeft vanavond gekookt (zowaar op mij gewacht ondanks hongergevoel), het aanrecht opgeruimd, de vaatwasser aangezet en het huis gestofzuigd (stofgezogen? Nee hè?). Vervolgens kwam hij mij een wijntje brengen, terwijl ik even lag uit te rusten in bad. Lieeeef.

Bloemetjes op tafel, mijn boodschappen in huis gehaald… Wat wil je nog meer?

Nou, als klap op de vuurpijl heeft hij dus ook een foute Kersttrui gekocht met daarop: Eerste kerstmis als de toekomstige mevrouw (*toekomstige achternaam*)! Schattigggggg.

Denk je nu: leuk, lief, maar wanneer komt die ‘maar’ nou? Nou ehhhh die nieuwe game, lieverd… Kunnen we het daar nog even over hebben? Nee hoor 😉 je bent top! Dankjewel!

*Kleffe modus uit*

*Realistische modus aan*

Het had op zich nog veel kleffer gekund als ik het zou hebben over ‘mijn verloofde’, maar dat gaat me toch wat te ver 😉 Hoewel… Misschien zet hij dan de volgende keer het tuinlampje wel ook nog aan!! Neehoor 😉 Had ik al gezegd dat je top bent ? 🙂

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 22 november 2018 / 7:39 am

    Hoe lief! En die kersttrui is ook echt geweldig! Daarna was het dan ook vast geen probleem om de game alsnog in huis te halen 😛

  2. Gerdiemar
    22 november 2018 / 8:52 am

    Die truiuiuiuiuiui….hoe kom je aan zoiets? Die draag je toch wel naar je school hé? En dan laat je je cursisten het opschrift in het Frans vertalen, terwijl je hen natuurlijk ook de opdracht geeft al je verloofdes goeie huishoudelijke acties (plus die ene, een game betreffend) in het schone Frans om te zetten.
    Toekomstige mevrouw, au revoir—-hi hi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge