Shake it

Normaal ga ik altijd samen met Laura naar de zumba. We beginnen de liedjes en pasjes steeds beter te kennen, maar kunnen niet altijd tippen aan sommige fanatiekelingen. Helemaal prima, iedereen doet lekker zijn ding!

Vandaag kan Laura helaas niet mee en ik besluit om alleen te gaan. Het gaat best goed, al zeg ik het zelf! En dan komt “the battle”. Bij deze dans moeten we twee rijen tegenover elkaar vormen en steeds ‘al shakend’ naar elkaar toe komen. Normaal staat Laura tegenover me. Nu sta ik oog in oog met de enige jongen, die wat mij betreft het meeste talent heeft van iedereen. Fantastische positie.

Het nummer begint en we beginnen met shaken. Haha. Ha. Oké awkward, volgende keer moet je weer mee hoor Laura. Ook de jongen is het niet ontgaan dat mijn vaste maatje ontbreekt. Terwijl hij naar me toe shaket, roept ie iets in de trant van: “normaal altijd met je zus toch?!” Terwijl ik weer verder shake, bevestig ik zijn vraag. Het interview stopt gelukkig vrij snel, het lied is afgelopen. Ik moet duidelijk gaan oefenen thuis ;-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    16 september 2019 / 7:09 am

    Leven in Zumbatijden…ook al ontbeerde je je zus, wat is salig sjeeken toch verrukkelijk vergeleken met die enge danslessen waar ik me zo’n dikke zestig jaar geleden aan moest onderwerpen. Hoorde bij de opvoeding, die stijve formele danslessen.
    Volgende keer mag jij vast weer aan alle kanten met je lijf schudden samem met Laura: hup, alle trossen los! Heerlijk en bevrijdend!
    (Er bestaat ook een gematigder Zumbavorm voor senioren…moet ik nog even heel diep over nadenken😉😉😉)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge