Het licht zien

“Tot zo!” Decadent als we zijn rijden we met drie auto’s achter elkaar aan. Daan en Laura voorop, ik in het midden en een vriendin van ons als laatste. Verder rijdt er helemaal niemand op de weg. Normaal gesproken zouden we natuurlijk wel carpoolen, maar het komt toevallig net zo uit.

Ik herinner me van een tijdje geleden dat Laura ook zo voor me reed. Als grap deed ze toen haar knipperlicht naar links aan, terwijl ze naar rechts moest. Aangezien er nu niemand op straat is die in de war kan raken en het toch donker is, besluit ik om dat nog eens te doen.

Daan doet zijn knipperlicht naar links aan en rijdt vervolgens naar links. De vriendin in de laatste auto rijdt een heel stuk achter me, dus ik besluit om het grapje dan maar naar Laura en Daan te maken. Ook ik rijd naar links, maar mijn knipperlicht staat op rechts. Haha. Kinderachtig hè ;-). We parkeren en wachten op de vriendin. Na een paar minuten begin ik me toch een klein beetje schuldig te voelen. Zou ze dan toch m’n lichtje gezien hebben en erin getrapt zijn?

“Dor, waarom deed je dat knipperlicht nou naar rechts? Ik was helemaal in de war.” Haha, oeps. Mijn grapje was voor Laura en Daan bedoeld, maar die hadden het helemaal niet gezien. Volgende keer houd ik me weer netjes aan de communicatieregels :-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    13 januari 2020 / 8:18 am

    Stoute Dorinde hè! In het kader van ‘wie een kuil graaft voor een ander, laat die ander er zomaar in vallen’————och die arme verwarde vriendin.😳🤢

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge