Luxeproblemen

We hebben nu ruim een week onze nieuwe tuinset en daar maak ik natuurlijk het liefst zo veel mogelijk gebruik van. Toch moet ik ook nog best wat voor mijn werk doen, daarom besluit ik om dit te combineren. Met behulp van de parasol kan ik mooi met mijn laptop in de schaduw, top.

De afgelopen week heeft een klas een toets online gemaakt. Het is best een klusje om alle ingestuurde foto’s in één document te zetten, maar dat is ineens een stuk minder erg op die lekkere bank.

Omdat onze loungeset achterin de tuin staat, is de wifi helaas niet al te best. Het lukt allemaal net, maar bij sommige foto’s duurt het laden wel erg lang. Wanneer ik echt bíjna klaar ben met het opslaan van alle foto’s en nu al ruim vijf minuten op een foto wacht, besluit ik om een hotspot met mijn telefoon te maken. Helaas is die zo goed als leeg, waardoor ik eerst mijn telefoonoplader van binnen moet halen. Pff, vooruit dan maar. (Echt, hoe fijn als dit je problemen zijn op een dag, haha!)

Wanneer ik weer lekker geïnstalleerd ben, inclusief Dirk op schoot, verbind ik mijn laptop met mijn telefoon. PING! Oh jee, ook mijn laptop is bijna leeg. Ik besluit toch om eerst de foto maar downloaden, dan ga ik daarna wel mijn laptoplader halen.

Ik open de foto en… oh. De leerling heeft een foto van gemaakt van ‘opdracht 6’ en heeft daar drie vraagtekens bij gezet. Goh.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    1 juni 2020 / 7:15 am

    Het loungebankdocentenbestaan blijkt dus op digitaal terrein een husselemussie vol lastigheden!
    En dat terwijl een van je cursisten die vraag 6 zo lastig vindt. Nou, succes met al het apparaat-opladen en blijf zelf ook opgeladen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge