Kermisattractie

Eindelijk is het zomervakantie! We beginnen de vakantie direct met een weekje Texel, heerlijk. Ik rijd samen met Daan naar Den Helder, elk in een eigen auto. Dat is handiger voor de logistiek later deze week. We besluiten om achter elkaar aan te rijden, zodat we zeker weten dat we dezelfde boot halen. Het eerste kwartier gaat goed, totdat we bij een stoplicht aankomen. Waar Daan nog net door oranje kan rijden, moet ik helaas echt stoppen om een boete te voorkomen. Shit, tot zover onze colonne.

Ik zet een muziekje aan en rijd rustig verder richting de veerboot. Een paar stoplichten verder zijn er toch al heel wat auto’s weer tussendoor afgeslagen. Zie ik erge.. jahoor, daar issie! Ongeveer zeven auto’s voor me.

Het volgende liedje begint: een soort kermisnummer. Vervolgens begin ik keihard te lachen. Op de maat van de muziek nader ik een rotonde. Op de rotonde zie ik een hele blije Daan een extra rondje rijden om weer voor me te eindigen. De timing met de muziek is perfect, haha! Net als de timing bij de boot overigens, die we op twee minuten na gemist zouden hebben.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    15 juli 2019 / 8:25 am

    Wat een lieverd die Daan! Rotonderondjes draaien terwille van een muziekmeedeinende noodgedwongen stoplichtstopsterse schoonzus! En de boot ook nog nipt gehaald…
    Lieve groet uit Glasgow! Fijne dag op Texel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge