Keep smiling

Een tijdje geleden schreef ik al over mijn ervaringen met een bijzonder vriendelijke winkelmedewerkster. Vandaag trof ik haar opnieuw.

Zou ze vandaag ook werken? Oh ja hoor, ze staat weer achter de kassa. Nou goed. Ik ben op zoek naar een wafelijzer, die moeten ze hier vást hebben. Op aanraden van vriendinnen wil ik ook wel eens het ‘gezonde wafel recept’ uitproberen. In de schappen ligt er nog ééntje, mazzel! Wel een beetje jammer dat de doos half open is en z’n ingewanden (lees: stekker) eruit liggen. Ik loop naar de kassa en kan het toch niet laten om een opmerking te maken over de staat van de doos. Zo van, dan heb ik het in ieder geval niet gedaan, hahaha.

“Sommigen snappen er ook helemaal niks van hè” zucht ze. Ze haalt de doos leeg en verzekert me dat hij compleet is. Vind ik vrij vriendelijk. Daarna wil ze alles weer goed in de doos stoppen, wat totáál niet lukt. Ik besluit haar te belonen voor haar vriendelijkheid. “Oh, laat maar hoor, ik neem hem zo wel mee.” Ze negeert me volledig en mompelt dat ze wel weet hoe hij in de verpakking moet. Prima joh. Na anderhalve minuut zit hij er inderdaad weer netjes in. Ze verzekert me dat het een tóp ding is en dat ze hem zelf ook vaak gebruikt. Wel met een ander wafelreceptje, denk ik gemeen.

Mijn ervaring met de medewerkster is een stuk positiever deze keer. Wel zet ik demonstratief mijn mandje overdreven terug, zodat ze me niet opnieuw terug hoeft te fluiten, zoals bij de vorige keer.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    29 juli 2020 / 7:01 am

    Min maal min is plus, maar min maal plus?
    Jij houdt je caissière-aarzeling, ook al had die ditmaal een betere bui.
    Is je wafelmaaltijd gezond en wel gelukt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge