Katten zijn de baas

Het zal je vást niet zijn ontgaan dat Laura en ik allebei katten hebben. Ondanks de versoepelingen (fijn!) zijn er nog genoeg dagen dat er niet zo veel spannends gebeurt. Des te fijner zijn de katten: altijd een prima inspiratiebron. Overweeg je om katten te nemen maar heb je je grote twijfels? Sla deze dan even over 😉.

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw huis of naar nieuwe aankopen voor in het huis, moet je wel eens dingen overwegen. Wie weet heb je wat aan deze ‘tips’.

1 – Zorg voor een fatsoenlijke goede achterdeur. Hij gaat zó veel meer open dan bij huishoudsens zonder een kat.

2 – Weet je zeker dat je een balkon wil? Slapeloze nachten gegarandeerd, vooral wanneer ze ontdekken dat dit een uitgang naar buiten is.

3 – Ben je erg gehecht aan je puzzel? Pas maar op, voor je het weet is de puzzeldoos als nieuw huis bestempeld en zijn er wat stukjes als kauwgom gebruikt.

4 – Denk maar niet dat je op je eigen bureaustoel kan zitten: die is standaard ingepikt.

5 – Pas op met het aanschaffen van witte schoenen: prachtig doelwit voor cadeautjes

6 – Ben je snel afgeleid? Zorg dan dat je je huis zó indeelt dat je niet te snel de verkeerde afslag neemt. Deze scene komt regelmatig voor: ik loop de werkkamer uit om naar beneden te gaan om thee te halen. Op het bed zie ik een kat liggen, waardoor ik naar rechts afsla om de kat te aaien. Vervolgens ga ik terug naar de werkkamer, zonder thee. Repeat.

7 – Indien van toepassing: zorg dat tampons niet open en bloot liggen: gewéldig voetbalmateriaal.

8 – Hetzelfde geldt voor wattenstaafjes, oorbellen en wasbollen.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    1 juli 2020 / 7:13 am

    Enfin, ik begrijp dat het aanschaffen van 1 of 2 katten alleen zinvol is als men zich te pletter verveelt🤔😜. Anderzijds, wij hebben nog steeds dat kattenluikje, geen balkon, geen tampons, geen witte schoenen. Dus. Niks dus, we vervelen ons niet genoeg.
    Hou maar met groots plezier van jullie katten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge