Kalmeren op volume 80 (toekomsttip)

Het is je vast niet ontgaan dat we de laatste weken een inhaalslag hebben gemaakt met onze terugblikblogs. Zelf vind ik dit altijd leuk om terug te lezen, vaak zit ik grinnikend achter mijn laptop.

Behalve dat het leuk is om de ‘oja’-momenten te herbeleven, kan het ook heel nuttig zijn! Zo heb ik ‘calm radio’ weer helemaal herontdekt. Ideaal voor mijn drukke derde klasje ;). Vandaag kwamen ze luid stommelend en kwekkend binnen. Vervolgens heb ik ‘calm radio’ keihard door de speaker laten schallen, haha. Eerste reactie? “Ah mevrouw, dit hebben we nodig. Dit is goed voor ons.” Hahahaha, nou top!

Hierbij doe ik mezelf alvast de groetjes voor november 2021, wanneer ik weer blogs uitzoek voor het terugblik ;). Enne toekomstige Laura, mocht je Calm Radio vergeten zijn? Doe maar weer, het werkt! We wachten nu trouwens op de uitslag van de verkiezingen tussen Biden en Trump, jij weet de uitkomst al. Hopelijk gaat alles goed daar. Nou doei hè!

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  5 november 2020 / 7:58 am

  Snoeiharde kalmeringsgeluiden, grandioos! En dat dankzij jouw terugblik. Werkt!
  Zo vond ik een rijmelarijtje van mij uit 1992 en dat kon ik prachtig opnieuw gebruiken ter opbeuring van de schrijfkring waar ik deel van uitmaak en die nu ook lockdowned is.
  Leve de terugblikken en vast succes in 2021!
  Biden? Of? Bidden dan maar…

 2. Omarij
  5 november 2020 / 12:21 pm

  Laura 2021 een epistel neverdullen of mailen of schrijven is een leuk idee, heb je vast nog veel meer om te vertellen naast Calm Radio op volle toeren en het óf verbijsterend Trumpreageren óf CalmBiden voortleven.
  Mijn laatste schrijfopdracht was: schrijf een brief aan de 12 jarige jijzelf.
  Met verve mij mezelve herinnerd….die slungel van 69 jaar geleden.
  Iets voor jouw cursisten, une lettre écriren aan hun bijv. vierjarige moi?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge