“Joeeeehoe!” – Vrijgezellenfeest!

“Sorry meiden, ik ben wat later!!” Laura stuurt een berichtje in de groepsapp. We hebben zo Zumba les en we hebben altijd een hele “ophaal-constructie”. Aangezien ik nogal op de route lig, word ik eigenlijk altijd opgehaald. Heerlijk ;-).

Ik zit al buiten te wachten en dat is echt geen straf in het zonnetje. Wel hoop ik dat we nog op tijd komen, anders is dat zo vervelend voor de zumbagroep.

Terwijl ik op ons bankje zit, zie ik een poepvlekje naast me. Ik spring overeind om te checken of ik toevallig ook ergens op ben gaan zitten. Hmmm, twijfelgeval ;-). Goed, m’n haar is vrij vet en er zit eventueel een poepvlek op m’n broek. Nou ja.. na de zumba gewoon lekker even douchen, ik kom verder toch niet echt iemand tegen. 

“Joeeeehoe!” Ik herken deze joehoe. Die joehoe hoort eigenlijk in een auto te zitten, terwijl er toch echt geen spoor is van een auto. “Huh?!” Naast Laura lopen er nog een aantal vriendinnen mijn kant op. En dan begrijp ik het: mijn vrijgezellenfeestje! Zó niet verwacht! Sta ik dan mooi met mijn vette haar en potentiële poepbroek (hahaha). 

Wordt vervolgd!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    14 juni 2021 / 7:03 am

    Overval!!!!
    Maar jij, Dor, kan poep en eventueel vet haar verwijderen, zo te zien op de mooie foto. Gieterdouche op de rug, dat belooft wat op de niet Zumbadag, jeetje, hoe vrolijkmakend spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge