Ineens zijn ze overal!

Sommige dingen vallen je nooit op, totdat je er een keer mee te maken krijgt. Vervolgens zie je ze overal! Ik word daar altijd wel vrolijk van, omdat ik dan terugdenk aan de situatie waarin ik daarmee te maken had. Ik zal een paar voorbeelden opnoemen.

De OV-fiets

Nog nooit gebruikt. Tot afgelopen zaterdag. Wat een topding, voor een paar euro sjees de hele stad door! Amsterdam op de fiets is echt een hele andere beleving dan dat je alles met de benenwagen doet. En ja hoor, ineens zie ik overal OV-fietsen in de stad.

Lesauto’s 

Toen ik 18 werd, begon ik vrijwel direct met rijles. Eerder lette ik nooit op lesauto’s, maar toen ik zelf in die lesperiode zat leken ze wel overal te zijn! Inmiddels is dat alweer ruim vijf jaar geleden en let ik er wel weer wat minder op. Maar als ik dan een keertje achter een lesauto bij het stoplicht sta, denk ik met plezier terug aan die tijd dat ik leerde autorijden. Vond ik echt leuk namelijk!

Ray-Ban

Kijk, het is helemaal niet zo dat ik het belangrijk vind om een wat duurdere zonnebril te hebben. Wel heb ik gemerkt dat, wanneer ik een zonnebril van €3 koop, ik hier wat makkelijk mee omga (lees: binnen een week is ie gegarandeerd kwijt). Bovendien vergat ik hem dan ook regelmatig om mee te nemen. En sinds ik een Ray-Ban heb gekocht, zie ik ineens ook meer Ray-Ban zonnebrillen bij anderen. Ik heb mijn Ray-Ban op Texel gekocht. Denk ik dan toch weer even aan terug als ik hem op m’n neus zet :). Laat ik er vooral bij zeggen dat ik het totaal onbelangrijk vind wat voor zonnebril iemand heeft. Zo heb ik zelf rustig een jaar rondgelopen met een goedkope zonnebril met een barst in de vorm van een hartslag midden op het ‘glas’.

Dakine rugtas

Sinds ik er eentje heb gekocht, zie ik ook deze tassen veel meer. We moeten natuurlijk wel rekening houden met het feit dat ik een enorme trendsetter ben. Sinds ik deze tas heb, hebben veel meer mensen deze tas gekocht. Volkomen begrijpelijk. De hartslag-in-je-glas-barst heb ik overigens nog niet teruggezien in de trends. Soms heeft het even tijd nodig :).

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge