“Ik bestel wel even”

Het is woensdag en dat betekent voor deze week dat we vroeg weekend hebben! Heerlijk. Dorinde en Thomas blijven gezellig mee eten en we bestellen Indiaas. Thomas neemt de bestelling op zich en hij vertelt ons dat het zo’n 45 minuten duurt voordat ze komen, prima.

Na een half uur gaan Dorinde en ik naar binnen om een film te kijken en om ondertussen de deur een beetje in de gaten kunnen houden. Na een paar scènes zie ik de bus van het restaurant door de straat rijden. “Daar zijn ze al!” De bus rijdt echter door en ik vraag me af of ze toevallig nog een bestelling moeten bezorgen. Na een minuut komt de bus weer vanaf de andere kant langsgereden, maar hij stopt niet voor het huis. Vreemd!

Voor de gein vraag ik aan Thomas of hij het verkeerde huisnummer heeft ingevoerd. Hij moet lachen en checkt voor de zekerheid de app. “Ehh… oeps!” Snel trek ik mijn schoenen aan en ga ik achter de bus aan. Die staat inderdaad in het midden van de straat te zoeken naar een huis dat helemaal niet bestaat. Zo toevallig, voor hetzelfde geld zaten de buren van onze maaltijd te smikkelen, geen idee hebbend wie Thomas nou weer is ;).

Thomas, dankjewel voor deze actie, je bent een onuitputtelijke inspiratiebron, hahaha!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    21 mei 2020 / 7:27 am

    Mag dan wel een verkeerd huisnummer hebben opgegeven, Thomas, maar zorgde toch maar mooi voor een neverdull!
    Zonnige Hemelvaartsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge