Ijscravings, planproblemen en strenge juf – 10 mini anekdotes

1 – De wereld zou echt een stuk minder fijn zijn zonder warme chocolademelk met slagroom (Dorinde)

2 – Gelukkig is het niet onze fulltime baan. #inslaapgevallen #gebeurtvrijvaak #nogblogschrijven #geenkantoortijden (Dorinde)

3 – Volgens een betrouwbare bron is mijn collega ook zojuist in slaap gevallen. #plannenkunjeleren (Dorinde)

4 – Binnenkort maar weer een ijsje halen. #virtueleijsjes #krijgjetrekvan #hayday #spelletje (Dorinde)

5 – Ik probeerde Thomas vandaag al te beïnvloeden door het liedje van de ijscoman in het dorp op de piano te spelen, maar het heeft niet gewerkt. Het deuntje zit wel nog in m’n hoofd (Dorinde)

6 – Ik denk dat ik Laura een tweet cadeau doe. Daan zit ook in het complot, hij gaat haar zo wakker maken. (Dorinde)

7 – Joehoe, ben wakker hoor. Bedankt allebei! Iets met ezels die zich niet twee keer stoten? Ik zou deze steen gewoon wegdoen hoor, want ik stoot me kapot. #altijdhetzelfde #thenightbefore #slapenvoordeweets #nieuwspreekwoord (Laura)

8 – Wanneer je de wasmand nog niet hebt geleegd, de ‘vuile’ was dus best wel uitpuilt in de badkamer en je precies 1 meter daarvandaan in bad zit. #superzen #lekkerluchtjeookwel #stinksok (Laura)

9 – Leerlingen vroegen aan mij wat een ‘konijn’ in het Frans is, ze hadden duidelijk een inside joke. Na een half uur vroegen ze of ze een konijn op het bord mochten tekenen. Mocht van mij, mits ze nog steeds de vertaling wisten. Helaas ;). #oplettenbijdejuf #labinsgeenlapin (Laura)

10 – We hebben een robotstofzuiger en hij is wit met roze. Hoe lelijk ik hem ook vind, ergens vind ik dit ook wel weer hilarisch. #marktplaats #pakketisnooitaangekomen #ditwasdebackup #tochgekregen #lief #wellelijk (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    18 september 2020 / 7:21 am

    Chocolademelk, ijs, robotstofzuiger: soms slaapverwekkende attributen?
    In bad, stinkende sokken/schoenen brengt vakantie met 5 kleinkinderen in gedachten… iets als Weermolen of zo, weten jullie nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge