Ijsburen, collega-lol en een condenstweet – 10 mini anekdotes

1 – Tip: ga niet op een iPad zitten als er al een barstje (of twee, haha) in zit. Ik heb het voor je uitgetest! Vindt ie niet leuk. #oepsie (Dorinde)

2 – Ik zou echt nooit een huis kopen tegenover een ijswinkel. Tenzij die alleen tijdens kantoortijden open is. #geendiscipline (Dorinde)

3 – Oh God, de bruggers hebben de chatfunctie op Teams ontdekt tijdens de vergadering. Rustig jongens, rustig! #spam (Dorinde)

4 – Volgens mij is het voor het eerst dat ik me vrijwillig heb aangemeld voor een nieuwsbrief, zónder dat ik ergens korting voor krijg. #boerzoektvrouwnieuwsbrief #Iknow #noshame (Dorinde)

5 – “Hoi Dor, ga je gezellig even mee naar de supermarkt?” – Ik zit achterin in de auto bij Laura en Daan. “Sure!” Vervolgens krijg ik een doos vol met statiegeldflesjes in m’n handen gedrukt. #slimgespeeld (Dorinde)

6 – Daan en ik zijn nu 7 maanden getrouwd! Een mooi moment om dit te vieren met Cookie Dough ijs van Ben & Jerry’s. Wat denk je? Het prijskaartje bij de supermarkt klopte niet en we kregen het gratis mee! Op naar de 8 maanden, dan probeer ik het ik met champagne 😉 #celebrate (Laura)

7 – Een collega vertelt trots hoe ze traktaties altijd goed kan weerstaan. Er staan vandaag bakjes met snoephartjes op tafel. Nadat haar broodje op is, pakt ze er toch één. Direct verslikt ze zich erin en ze kan er vervolgens keihard om lachen, hahaha! #Karma #mooietiming (Laura)

8 – Een andere collega waagt zich vervolgens toch aan een snoepje. Of ze het wel zeker weet, vragen wij. Ze leest het tekstje dat er op staat en begint ook hard te lachen. Er staat “wacht” op het snoephartje. (Laura)

9 – Zeer veel respect voor de deelnemers van Obese! Maarre.. Er gaat toch iets niet helemaal goed met die timing, dat ik dan ondertussen wel een chipje zit te eten… #voeltflauw #empathisch #programma (Laura)

10 – Daan slaapt al en ik lig onder de dekens de laatste tweet te typen. Even een ‘achter de schermen’ weetje. Wel met condens op mijn scherm, trouwens. #warm #allesvoordeblog #maggeenlichtmakenmetmijnscherm (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    11 september 2020 / 6:51 am

    1 Ga überhaupt nooit op een iPad zitten. Last ‘m ook nooit vallen.
    2,6,7,8 Ijs en hartjes, verleidelijke verleidingen die tot 9 leiden, kijk uit!
    Maar wat Teams is, 3. En 4 Boerzoektvrouwnieuws? Zeker 10 achter het schermwerk!? Als je dan de centjes van 5 maar mocht houden Dor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge