Huh, waar is ze?

Op maandag en dinsdag ben ik altijd vrij, heerlijk. Ik geniet er enorm van om zo veel dagen samen met Marthe te zijn! Omdat Laura nog steeds verlof heeft, zien we elkaar vaak op (één van) deze dagen. Logistiek is dat nog wel eens een uitdaging, vooral als Thomas onze auto mee heeft naar werk. Meestal komen we er wel uit, omdat Laura en Daan twee auto’s hebben. Daarnaast is het ook een prima afstand om te wandelen!

“Ik ga nu van huis!” Ik heb Marthe in de draagzak gedaan en pak het onderstel van de kinderwagen waar ik de maxi cosi op heb gezet. We gaan straks met de auto weg, waardoor ik dus beter de maxi cosi mee kan nemen in plaats van de kinderwagen. De draagzak is bijna altijd een succes voor een dutje, dus vandaar deze combi. Het fijne van deze constructie is ook dat ik al mijn spullen aan de kinderwagen kan hangen. Als ik alleen de draagzak mee zou hebben, zou ik de tassen ook zelf moeten tillen, haha.

Een andere leuke bijkomstigheid is de reactie van mensen als ze met een vertederde blik in de wagen kijken. “Lief dekentje he?” hoor ik mezelf tegen een voorbijganger zeggen, die ook eerst naar de legen wagen kijkt en daarna pas naar de draagzak. Pas nu valt het op hoe veel mensen eigenlijk altijd naar je baby kijken ;-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    9 november 2022 / 8:10 am

    Arme arme babykijker, die zo graag wil babykirren en dan alleen een dekentje ziet🫣
    Zo ben ik een aantal.malen verrast door geen baby, maar een hondje in de kinderwagen te ontdekken. Word je toch even op het verkeerde been gezet🤪🐕😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge