“Huh?!” Ik krabde mezelf even achter mijn oor.

Darcy en James wilden ineens graag anoniem blijven (oeps, even wat blogs wissen). Gelukkig vond dit kastenmodel het niet erg om op te foto te gaan ;).

Nu we getrouwd zijn, mogen we van onszelf weer een beetje geld uitgeven. Het afgelopen jaar hebben we natuurlijk heus nog wel leuke dingen gedaan, maar bepaalde aankoopjes hebben we toch wel uitgesteld. Eerst sparen voor de grote dag!

Zo merkten we bijvoorbeeld dat de nagels van onze katten steeds wat scherper werden: de kwaliteit van de krabpaal was nou niet bepaald meer de beste. Daar moesten me maar weer eens in gaan investeren!

We wisten al heel goed welke krabpaal we wilden hebben: een hele lange met een dikke ‘stam’ (haha). Ik sprak met Daan af dat ik hem de volgende dag zou gaan halen.

Zo gezegd, zo gedaan. (Tenminste…)

Ik loop de winkel binnen in de richting van de afdeling krabpalen (links bij de deur). Direct zie ik dat ‘onze’ krabpaal er niet meer staat en ik draai me in slowmotion om naar de kassa. O, huh, daar staat hij! Naast het caviahok. Wel een gekke plek zo centraal in de winkel…

Ik ga naast de krabpaal staan en op dat moment voel ik dat er iemand naar me kijkt. De vrouw in de rij van de kassa. Ik begin te lachen: “gaat u deze toevallig kopen?” De vrouw straalt: “ja! Ik wilde deze al zo lang, ik ga hem nu eindelijk kopen!” Goh, dat klinkt als ons verhaal. Beteuterd/lachend vertel ik dat ik hem ook wilde kopen en dat ik dus 1 minuut te laat ben. De vrouw van de dierenwinkel is de reddende engel: “overmorgen staat hij weer voor je klaar hoor, ik bestel hem direct voor je!”

Die maandag heb ik de katten met veel geweld in de krabpaal geduwd. (Nee hoor grapje, ze wilden zelf maar al te graag hun nagels scherpen!) Een dankbaar schouwspel ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    10 maart 2020 / 8:27 am

    Dus het was krabpalentijd, nageltjesscherptijd, ook voor andere katten. Maar James en Darcy dartelen weer scherpgekrabt de lente in dankzij de luxe paal die gelukkig nog bestelbaar bleek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge