Here comes the sun

Het is bijna tijd om te vertrekken naar een verjaardag. Omdat we pas laat in de avond thuis zullen komen, besluit ik om het zonnescherm weer naar binnen te doen. Ondanks dat bijna de hele straat een automatisch zonnescherm heeft, doen wij het ouderwets met de hand. Goed voor de kipfilets! ;-).

Ik loop naar buiten, pak de hendel en begin te draaien. “KDENG. GONG. BENG.” Hoo shit, dat klinkt echt niet goed. “Lukt ie buuf? Wat is dat voor kabaal?” Het hoofd van de buurman is tevoorschijn gekomen boven de schutting en kijkt lichtelijk geamuseerd mijn kant op. Ik leg hem uit dat dat ding voor geen meter werkt. Demonstratief draai ik nog een keer, waar de hendel ook nog eens los schiet.

Hij kijkt een paar seconden naar mijn actie. “Ik zou de hendel even schuin houden, je staat er nu te recht onder.” Ik geloof er weinig van, ik heb duidelijk gezien dat deze klaar is voor de sloop. Ik duw de hendel terug in zijn positie, loop een stukje naar achter en begin weer te draaien. Als een zonnetje! Thanks buur ;-).

Geef mij maar gewoon een automatische, haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    1 juli 2019 / 7:12 am

    Lang leve een goede buur! Maar mallotig dat louter het schuin houden van een hendel bepaalt of het kdèngboemkdèng wordt of zzzzzzzz….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge