“Haha oeps, ik dacht dat we eerder thuis zouden zijn…”

Jaaaa, het is weer zomervakantie! Zoals elk jaar gaan wij aan het begin van de vakantie een week naar Texel met de familie. We zijn er vandaag aangekomen en we logeren weer in het vertrouwde vakantiehuis.

Omdat sommigen van ons nog moesten werken vandaag, komen we in etappes aan. Het is immers maar een klein stukje vanaf onze woonplaatsen in Noord-Holland :). Elk jaar wisselen Daan en ik met Thomas en Dor wie er op het luchtbed moet slapen. Dit jaar zijn Dor en Thomas de sjaak ;).

Wanneer ik ‘s middags mijn bed opmaak, besluit ik om ook alvast het luchtbed van Dor en Thomas op te pompen. (Het kost me twee minuten: hij is automatisch, maar het is toch een aardig gebaar!).

‘s Avonds eten we gezellig met z’n allen en we beginnen daarna aan de spelletjesavond. Eerst thuis, daarna in Den Burg. (Bij hotel De Lindeboom hebben ze een stapel spelletjes liggen, tip!)

Rond kwart over elf besluiten we om weer naar het huis te lopen, zo’n 10 minuten van het centrum af. Dorinde bekent dat ze haar matras nog moet regelen. “Jullie slapen toch op het luchtbed?” Vraag ik verbaasd. “Thomas ja, ik ga het matras van beneden pakken dat nog over is!”

Volgende scène.

“Okee, het maakt inderdaad nu te veel herrie om het matras nog naar boven te slepen, ik slaap vanavond ook wel op het luchtbed.”

Volgende scène.

“shit, ik heb ook geen dekbed en kussen geregeld.”

Volgende scène.

Dankbaar schrijf ik vanuit mijn heerlijke bed (hahaha sorry) deze blog. De wollen kriebeldeken die ze nu in een dekbedhoes hebben gepropt en het opstaande randje van het luchtbed (“ja, heeft wel wat weg van een kussen”) hebben mij ineens veel bloginspiratie bezorgd 😉

Welterusten!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    13 juli 2019 / 5:25 am

    Stoute Laura, luchtbedleedvermaak! Kamperen in een sjiek huis… Vandaag die matras toch maar naar boven zeker?
    Vanuit de bus naar Calais warme (gietbui) groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge