Goh, is hij stuk?

Ik ben onderweg naar huis en zie dat mijn tank bijna leeg is. Om morgen weer naar mijn werk te kunnen rijden, moet ik voor het nette toch wel even gaan tanken. Ik rijd richting het benzinestation en ben blij met mijn beslissing: hier ga ik mezelf morgenochtend heel dankbaar om zijn! Hoe vaak ik al wel niet heb gedacht: “doe ik morgenochtend wel…” en dan de volgende ochtend ‘boos’ op mijn uitstelgedrag ben.

Ik parkeer de auto bij de pomp, trek aan het hendeltje om mijn tankklepje (?) open te maken en draai de tankdop eraf. (In dit proces heb ik ook al vele stappen gemaakt: ik weet nu uit mijn hoofd dat mijn tankdop links zit, ik vergeet niet meer aan het hendeltje te trekken en ik draai altijd de goede kant op. Zoveel obstakels altijd in het leven, hahahaha).

Helaas gaat het volgende wel mis.

Ik stop de tankslang in mijn auto en begin te tanken. (Ik heb echt heel lang gedaan over deze zin, snap je waarom? Hahaha). Althans, dat is mijn bedoeling. Er komt niks uit. Ik blijf knijpen, misschien moet hij even op gang komen. Na nog eens vijf seconden draai ik me om naar de pomp. HUH? En dan valt het kwartje. OMG. Ik tank hier op zich toch al wel een jaar of acht. Je moet hier eerst betálen voordat je kunt tanken.

Ondanks dat ik alleen ben, krijg ik toch rode wangen en barst ik in een giechel uit. Het moet er heel knullig uitgezien hebben en ik weet dat er in de garage altijd wel mensen aan het werk zijn die zo naar buiten kunnen kijken. Dan herpak ik me, zwaai ik mans mijn pinpas uit mijn telefoon, toets ik soepel mijn code in en giet ik mijn auto vol.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    9 juli 2019 / 6:49 am

    Ben het helemaal met je eens, het is echt te gortig om zóveel handelingen te moeten verrichten om in een gaatje vloeistof te deponeren. Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge