Goede daad verricht

In de decemberperiode zijn er ineens een stuk meer lichtjes op straat te zien. Onze boom is sinds de wintertijd versierd met kerstlampjes en wie weet laat ik ze gewoon lekker hangen tot de zomertijd, haha. Ondanks dat er wat mij betreft niet genoeg lampjes aangezet kunnen worden rond de kerstperiode, viel het me laatst op dat er ergens een lamp brandde wat niet per se de bedoeling was.

Al zo lang ik me kan herinneren staat er een huis leeg in de straat achter ons. Ik vond het dan ook heel leuk nieuws om daar ineens een te koop bord in de tuin te zien staan. En nóg leuker toen er een paar weken later met grote letters VERKOCHT op het bord stond. Hopelijk komt er voor Dirk en Rover geen enge hond te wonen (een lieve hond mag wel 😉).

Lang nadat ik het bordje VERKOCHT heb zien staan, valt het me op dat er licht brandt in de slaapkamer die wij vanuit ons huis kunnen zien. Een aantal uur later en ook de volgende dag brandt het licht nog steeds. Hmm. Omdat het huis nu wel erg te koop loopt (haha..) met het feit dat ‘ie leeg staat, besluit ik om de makelaar te bellen. “Dit is de voicemail van…” Ik besluit om het bericht in te spreken op het antwoordapparaat.

Een half uurtje later word ik door de makelaar teruggebeld. Fantastisch. Wat góed dat ik belde. Het wordt énorm gewaardeerd. Vinden ze altijd top als mensen even de moeite nemen om dat door te geven. Haha, leuk om zo veel dankbaarheid te horen. Ik ben inderdaad benieuwd hoe vaak het gebeurt dat er een lichtje wordt aangelaten na een bezichtiging.

Zo veel haast had de makelaar trouwens niet, want het licht werd pas ruim een dag na mijn belletje uitgezet. Kon ik daarna weer rustig verder met mijn andere bezigheden, hahaha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    6 januari 2021 / 8:24 am

    Vandaag is het Driekoningen, die kwanen goede dingen brengen. Jij was de Koningin die ook iets goeds kwam brengen: licht uit! (hoe gek dat ook klinkt. Licht áán in deze tijd lijkt logischer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge