Goed geslaagd! – Zalando en Media Markt

Gisteren hebben we in de middag een paar pakketjes opgehaald bij de Primera. “Hehe, nu hebben wij eindelijk weer wat ruimte in het magazijn!” Aldus de verkoopster. Haha, oeps. De pakketjes waren inderdaad wat aan de grote kant (lees: MEGA DOZEN). Als je keuzestress hebt, kun je maar beter een paar extra dingen bestellen. Zalando maakt het je namelijk wel érg makkelijk om iets terug te brengen. De retour sticker zit er al in, er zit een plakstrip op de doos en je kunt op internet heel makkelijk aangeven welke items je terug wilt sturen.

Ik had drie jurkjes en drie paar slippers/sandalen besteld. Ideaal voor iemand met keuzestress: koop het gewoon allemaal. Zie je daarna wel weer verder. En die mensen van de pakketbezorging maar zwoegen, haha. Ik kocht uiteindelijk twee paar schoenen: witte slippertjes en bruine sandalen. Ook hield ik één jurkje.

Mijn vriend had drie paar schoenen gekocht, maar wilde ze uiteindelijk toch niet houden. En dus konden we dezelfde avond (lang leve koopavond!) met die grote dozen weer terug naar de Primera. Ze keken een beetje sip, hun opgeruimde magazijn avontuur was maar van korte duur. Risicootje van het vak!

Ik ben erg blij met de schoenen. Als ik een jurkje of rokje aanheb, droeg ik meestal witte gympen of zwarte Birckenstocks. Birckenstocks zijn niet de meest elegante schoenen en sneakers zijn soms toch echt te warm met die hitte. Nu heb ik dus wat meer ruimte om te combineren! Dat wordt een kwartiertje eerder opstaan, die keuzestress wordt natuurlijk alleen maar groter. Mijn kastruimte helaas nog steeds niet.

Ik kocht gisteren trouwens ook nog een selfie stick. In de zomer ga ik op reis met m’n vriend en dan is het toch wel heel makkelijk om zo’n ding mee te zeulen! De selfie stick stond eerst op mijn ‘dit ga ik nóóit kopen lijstje’. Toch ben ik er stiekem nu wel erg blij mee. Dat lijstje is ook niet helemaal realistisch. Zo stond het Dopper flesje er ook op, maar daar heb ik er nu ook drie van. Goh.

Koop jij wel eens iets online, of houd je toch meer van winkels?

Volg:

3 Reacties

 1. 9 juni 2017 / 7:12 am

  Dat jurkje is leuk zeg en wat een mooie sandalen en slippertjes! Grappig hoe je dan toch om bent en voor een selfiestick gaat. Geloof het of niet, maar wij kregen gisteren een pakketje met een selfiestick binnen voor mijn vader… Leek hem wel handig voor op vakantie! Ik vond hem erg hip 😉
  Romy schrijft over.. 12x leuke notitieboekjes onder 15 euro

 2. 9 juni 2017 / 8:48 am

  Ja, ik koop ook veel online. Zalando vind ik ook ideaal omdat het retourneren zo makkelijk is. Wat een leuk idee trouwens, zo’n lijstje met spullen die je nooit gaat kopen. Wij zouden nooit gaan netflixen, maar hebben het nu hoor.
  Maaike schrijft over.. Hoe één van mijn foto’s werd ‘gestolen’

 3. gerdiemar
  9 juni 2017 / 8:57 am

  Zwart jurkje, witte teenslippers, bruine sandaaltjes, alles nieuw en niet naar de winkel lopen en wel even pakketsjouwen, maar geen eindeloos geleur met hier een jurk en een kilometer verderop slippers en zeshonderd meter terug sandalen…nee, eenmaal Primera heen, eenmaal Primera terug: heeft groot voordeel. Mooi spul gescoord!
  Maar ik sjouw mijn favoriete winkeltjes af. En de markt. Doe niet aan internetwinkelen. Overweeg het trouwens wel…Desigual heeft erg leuke kleding en bij hen een digitale bestelling plaatsen is handiger dan naar Amsterdam, Curacao of Spanje moeten reizen🙄⁉️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge