Geurig

Ik zit in de auto en ben op weg naar huis. Ik vind het helemaal niet erg om auto te rijden, maar na een uur heb ik het ook wel weer gehad. Korte spanningsboog.. 

En dan gebeurt het. Ken je dat, wanneer je in de auto zit en je ineens iets geks ruikt, waarna je direct begint te twijfelen of er iets met je auto aan de hand is? Dat heb ik dus vrij regelmatig. En natuurlijk is er gelukkig nooit wat aan de hand (afkloppen!), je ruikt dan gewoon iets in de omgeving. De geur die ik nu ruik is echter iets anders. Ik ruik poep. POEP. Ik besluit heel wijs om toch maar niet de onderkant van mijn schoenen te checken tijdens het rijden, maar begin toch direct te twijfelen of ik geen verrassing mee naar huis breng. Waar heb ik allemaal gelopen? Heeft die man die in de auto naast me zit last van zijn darmen? Is mijn airco bedorven? En ook al weet ik dat ik die poep al veel eerder had moeten ruiken als het echt onder mijn schoen zat, toch ben ik weer opgelucht als ik thuis de auto uitstap en zie dat mijn schoenen clean zijn.

De volgende keer ga ik expres langs een bakkerij rijden, zodat ik niet alleen maar hoef te ‘schrikken’ van gekke geurtjes maar er gewoon lekker van kan genieten :).

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge