Geshopt: Hema

Kijk, dat ik nu het online winkelen heb ontdekt, betekent natuurlijk niet dat ik vervolgens nooit meer in een ‘live’ (?) winkel te vinden ben. Niets (of nou ja, bijna niets) is beter dan de Hema binnenstappen terwijl er zo’n heerlijke rookworstengeur op je af komt. Die ik trouwens nog nooit gegeten heb! Zouden er vegetariërs zijn die om die reden liever niet naar de Hema gaan? Stiekem is het best raar dat er zo’n bak met worsten je aan loopt te staren als je een woonwinkel binnenkomt.

Anyway, ik was laatst dus in de Hema met Laura, uiteraard had ik niets nodig, want zo gaat dat. Bij veel winkels lukt het me om zonder iets te kopen weer naar buiten te lopen, maar bij de Hema lukt me dat op de een of andere manier niet. Je zou bijna denken dat ik voor dit blogbericht gesponsord word door de Hema, maar dat valt tegen helaas haha. We kochten onder andere de volgende items:


 

 

 

 

 

Een dienblad met citroenen, €5. Heb je altijd nodig natuurlijk!

Tuinlampjes, €12.

Zonnebril, €10.

De volgende keer ga ik zo’n worst proberen, ben benieuwd. Of kun je me dat bij deze al afraden?

Volg:

3 Reacties

  1. gerdiemar
    16 april 2017 / 7:46 am

    Die worst raad ik je ten sterkste af. Stinkt. Is vettig. Geeft hele dag worstige opborrelingen.
    Dienblad, tuinlamp: fleurig, gezellig en laat de zon maar komen nu je een nieuwe zonnebril hebt. Leukste aankopen zijn de onnodige!
    Fijne Paas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge