“Ga jij maar naar binnen!”

Vaak als je in de winkelstraat loopt, zie je bij een aantal kledingzaken een paar mannen voor de deur staan. Niet per se omdat ze extra lang van het weertje willen genieten, maar vooral omdat ze zich no way in die drukte willen begeven. Ik vroeg me af of deze situatie ook wel eens omgekeerd was. Zie je wel eens vrouwen buiten staan, terwijl de mannen de zaakjes binnen regelen?

(10 minuten later)

“Hee kijk, een bruidspaar!” Omdat het stadhuis in de winkelstraat zit, zie je regelmatig een mooie bruid (en bruidegom of course) voorbijlopen. Zie hier het antwoord. Terwijl vriendlief de Blokker inliep om wat huishoudelijke producten te kopen, stond ik buiten met een paar andere dames ongegeneerd naar het bruidspaar te koekeloeren.

Volg:

5 Reacties

 1. gerdiemar
  26 juni 2017 / 7:51 am

  Zelf het antwoord zijn op de in je blog gestelde vraag heeft iets unieks, net alsof je die vraag meteen inslikt als smakelijk (bruidspaar)hapje.
  Ja, die partner van mij gaat nooit mee een winkel in, maar geniet altijd van het mensen-kijken, staand voor de winkel waar ik mijn ‘slag’ sla.
  Gaat het echter om Praxis of Gamma, dan blijf ik in de auto zitten, terwijl híj dan zijn slag slaat…
  Blogliefs voor jou en je zus!

 2. 26 juni 2017 / 7:59 am

  Oeh, heel herkenbaar inderdaad! Als ik toevallig met mijn vader door een winkelstraat loop, blijft hij altijd maar netjes buiten staan wachten. Ik ga er eens op letten of ik ook eens een situatie heb waarin het andersom gebeurt. Een bruidspaar bekijken is in ieder geval een goede reden 😉
  Romy schrijft over.. 7x waar het leven eigenlijk te kort voor is

 3. Dorinde
  26 juni 2017 / 8:39 am

  Haha, ik vind het wel leuk dat ze voor je meegaan naar de stad. Soms dan houd ik bij hoeveel ik er buiten zie staan. Vooral op zaterdag haal je dan goede scores 🙂

 4. 26 juni 2017 / 12:06 pm

  Hahaha heel herkenbaar. Gelukkig gaat Sander bijna altijd gezellig mee de winkel in en doe ik dat bij hem ook. Maar bij het zien van een bruidspaar wacht ik ook altijd even buiten 🙂
  Larissa schrijft over.. Vakantie: vrijwilligerswerk en kastelen bekijken

 5. Dorinde
  26 juni 2017 / 2:29 pm

  Wij gaan meestal ook wel samen gelukkig, veel gezelliger! Hoewel we vervolgens wel direct onze eigen weg in slaan: ik naar de vrouwenafdeling, mijn vriend naar de mannenafdeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge