Flashback naar onze pre-huwelijksnacht

“Hahaha!” Dat is het eerste woord dat in mij opkomt als ik aan deze nacht terugdenk. De nacht van 6 op 7 februari 2020, de nacht voordat wij in het grote huwelijksbootje zouden stappen ;).

Nu – ruim een half jaar later – denk ik: hahaha, ja, het was wel echt een terechte zorg hoor. Kijk mij nu eens waggelen.

Die nacht sliep ik, net als veel bruidjes denk ik, niet heel goed. Niet omdat ik bang was dat de fotograaf niet zou komen (daar had ik al een paar maanden eerder over gedroomd en Tom had beloofd dat hij écht zou komen). Niet omdat ik bang was dat Daan nee zou zeggen. Niet omdat ik vreesde dat iemand het zou verknallen. Nee, ik was bang om door mijn rug te gaan, hahahaha. Ik heb Daan die nacht echt een paar keer wakker gemaakt met mijn zorgen. “Dat kan echt niet hoooor! Wat doen we dan? Dat zou echt een ramp zijn.”

Een paar uur later draaide ik me om en dacht ik ‘iets’ te voelen. “Daan, het gebeurt echt hoor..!”

Waar ik vanmorgen lichtelijk kreupel opstond en godzijdank al een afspraak had bij de mensendieck, ging het op 7 februari gelukkig goed! Ik weet nog dat ik toen dacht: straks ben ik getrouwd en zal het nooit meer zo slecht uitkomen.

Nee, misschien niet, maar zo’n eerste periode op school is ook niet top. Moet ik maar niet zo’n eigenwijze docent zijn die haar eigen huiswerk (rugoefeningen) niet doet. Met deze eerste week op school en het sporten (waaronder paardrijden) weer fanatiek oppakken, moeten daar ook wat ontspanningsoefeningen tegenover staan. Wijze les! Ondertussen kijk ik dan gelukkig wel grinnikend naar mijn trouwring ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    25 augustus 2020 / 7:04 am

    Beeldschone foto…
    Kaarsrechte rug….
    Jouw rug je zwakke plek? Neem rugtijd hoor, wees er maar lief voor, ondanks huidige hectiek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge