Favoriete apps

Manieren zoeken om mezelf te motiveren vind ik heel erg leuk om te doen. Ik zoek naar manieren om mezelf te stimuleren om meer te sporten, gezonder te eten, het huis vaker schoon te maken, meer te studeren enzovoorts. Apps vind ik heel geschikt om daar een handje bij te helpen. Op het moment zijn dit m’n 5 favoriete apps!

  • YouTube. Ik kijk heel graag naar vlogs en andere video’s. Ik spreek vaak met mezelf af dat ik 5 minuten ga kijken, om vervolgens weer 20 minuten aan het werk te gaan. Daarna ‘beloon’ ik mezelf weer met 5 minuten YouTube. Veel leuker vind ik het dan Facebook, Instagram of Snapchat.
  • Klok. Kijk, de wekker functie is niet m’n favoriet. De timer daarentegen is wel een tool die ik dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld om die 5 minuten op YouTube te timen. Als de tijd op is, hoor ik een subtiel harp geluidje die me er op wijst dat het toch echt wel weer tijd is om wat nuttigs te gaan doen.
  • Wunderlist. Deze gebruik ik onder andere voor de boodschappen, maar ook als ik een idee heb voor een blog. Daarnaast heb ik ook een algemene to do lijst gemaakt.
  • Triominos. Ik ben echt verslaafd aan dit spelletje, alleen al voor dat muziekje. M’n omgeving kan dit geluid iets minder waarderen. Zo’n spelletje is ideaal ter afwisseling van het studeren.
  • Bloglovin. Naast video’s kijken vind ik het ook erg leuk om blogs te lezen. Ik gebruik daar graag deze app voor!

Alle apps zijn gratis, ik kan me niet herinneren dat ik ooit heb betaald voor een app. Wie weet veranderen m’n favorieten, maar voor nu is dit mijn top 5 :).

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge