Video (1) – dit was oktober 2020!

Je ziet het goed, een video! Het idee ontstond heel spontaan een keer tijdens een boswandeling: zullen we voor de gein eens ‘vloggen’ bij grappige gebeurtenissen?

Soms is het niet altijd mogelijk om over bepaalde momenten een blog te schrijven, maar is het wel grappig om dit op beeld vast te leggen. Het leek ons leuk hier eens mee te experimenteren.

Disclaimer: we beweren absoluut niet een professioneel filmduo te zijn, hahaha. Deze video hebben we eigenlijk vrij snel (met terugwerkende kracht: “heb jij nog leuke filmpjes?”) in elkaar gezet. Voor later is het natuurlijk wel leuk om terug te kijken!

Nu hebben we van oktober natuurlijk nog niet echt veel filmpjes, aangezien dit plan op 24 oktober ontstond, hihi. Voor de komende maand is het in principe ons streven om iets vaker een video te maken. Aan het eind van de maand kunnen we hier dan een overzicht van online zetten.

Mocht dit toch helemaal niks worden, dan hebben we in elk geval weer een leuke poging gedaan, hihihi.

Laat je weten wat je ervan vindt? Vinden we leuk! 🙂

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. omarij
    29 oktober 2020 / 8:19 am

    Beeldtaal, beeldend, Ameland, wind WIND, een skapie, was, WASGOED, wandeling en wat fluisteren jullie?autorit malle meiden en stop, Zorba’s Dance(?)
    Wat een gezellige videobinnenkomertjesinitiatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge