Even weer een teken van leven!

Aukje says “hi!”

Lieve lezer van de blog (eens kijken of we die nog hebben… :-))

Het is alweer een tijd geleden dat we iets op de blog gepost hebben, de laatste maanden heeft ons leven op z’n kop gestaan!

Voor mij persoonlijk viel het overlijden van papa zo goed als samen met het einde van mijn zwangerschapsverlof. Het weer aan het werk moeten vond ik sowieso al best weer een grote gebeurtenis. Dit, in combinatie met verdriet en rouw, werd inderdaad een enorme uitdaging. Er was weinig ruimte in mijn hoofd voor andere dingen, laat staan de blog!

Bloggen over luchtige anekdotes leek forever ondenkbaar. (Het ‘leuke’ in het leven weer zien leek me zelfs lange tijd ondenkbaar!)

Toch lukt dit stapje voor stapje (en met ups en downs) weer een beetje en begint het soms weer een beetje te kriebelen om ‘iets’ op de blog te posten.

Dagelijks bloggen zal het waarschijnlijk niet meer worden, maar zo af en toe iets gezelligs zie ik wel voor me!

Het is nu dinsdagavond, ik ga een paar paaseitjes halen en dan lekker lezen in bad. Mocht je nog leuke leestips hebben voor feelgood boeken (thrillers gaan bijvoorbeeld nog niet zo top), let me know! Ik heb net De Italiaanse dochter uit (héérlijk) en ben nu begonnen in de serie over “De kleine bakkerij”. Dat soort werk, haha.

Liefs van mij!

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  4 april 2023 / 8:43 pm

  Een verrassingsblog op dinsdagavond! Met een zwaaiende stralende Aukje!
  Zo logisch dat vrolijk anekdotisch bloggen niet te doen was in de afgelopen maanden—
  Jullie leven (en het onze) is door elkaar gerammeld, papa die moest sterven, het intense verdriet om hem, jullie baby”s die intense blijheid brachten (en brengen), het wennen aan van alles door elkaar, jullie werk weer moeten oppakken–ga er maar aan staan, aan die wirwar van emoties, die zo tegenstrijdig zijn.
  Moedig om nu een bloglevensteken te plaatsen!
  Knap hoor Laura…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge