En wat doe jij zoal in de vakantie?

Deze zomervakantie ben ik relatief veel thuis in vergelijking tot andere zomers. De tijd die ik thuis nu ‘extra’ heb, heb ik onder andere besteed aan het opknappen van een aantal ruimtes bij ons in huis. Het is bijna verslavend, haha.

De wc

Zo zag de wc er uit vóórdat ik de tegels heb geverfd. De ‘tegelvloer’ is een zeil, dus die heb ik laten liggen. Op deze foto zijn een handdoekenhaakje, de wcrolhouder en een plankje al weggehaald.
En zo ziet de wc er nu uit! De accessoires heb ik zwart gespoten, de tegels zijn wit geschilderd en aan de achterkant hebben de tegels de kleur ‘Zelfstandig’ van Histor. Je kunt elke kleur laten mengen als tegelverf, ideaal! De voegen tussen de gekleurde muur heb ik geverfd met een speciale voegenstift. Werkt perfect.

De badkamer

Onze práchtige badkamer. De tegels op de vloer en op de wanden zijn hetzelfde, allemaal roze/beige. Dit waren dezelfde tegels als in de wc. Er stond nog een kastje bij het raam, maar die heb ik op deze foto al weggehaald.
De doortrekknop is een echte eyecatcher.
De wandtegels heb ik weer wit geverfd, de vloer is donkergrijs geworden. De voegen op de vloer heb ik ook weer wit gemaakt. Het ziet er een stuk moderner uit, heel fijn!
Die doortrekknop wilden we graag houden. HAHA. Nee, als die makkelijk vervangen kan worden, staat dat ook op de planning. Het prullenbakje is inmiddels geleegd, hihi.
Ook de tegels in de douchecabine zijn donkergrijs. Ik heb de vloer en de douchecabine eerst geverfd met een primer, speciaal voor hitte en water. Ik ben erg benieuwd of het inderdaad werkt zoals ze beloven!

De gang

In de gang hebben we een poster opgehangen die we bij het Kröller-Müller museum hebben gekocht. Daarnaast heb ik gisteren ook het stuk onder de trapleuing een kleurtje gegeven.
Zo is het geworden! Dit is de kleur ‘Warm Shell’ van Flexa, deze hebben we ook in de woonkamer. Het is een hele mooie warme kleur.

Tot zo ver mijn projecten in huis. De volgende ruimte wordt denk ik de werkkamer… wordt vervolgd :-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    5 augustus 2020 / 6:46 am

    Top! Mooi werk verricht, petje af! Weet nu wie ik kan inhuren voor een huiselijke opknapbeurt💪😊❗🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge