Aardappels, eieren en ehh. Nee dat was het. Lastig hoor, al die titels steeds. – mini-anekdotes

1 – Wie van jullie doet dit nog meer? Je midden op de dag omkleden omdat het jurkje dat je nu aan hebt, dan nog mooi met de handwas mee kan. Zo efficiënt, haha.

2 – “Ik kon de aardappelen die jij bedoelde niet vinden hoor, dus ik heb gewoon dezelfde zak meegenomen als die we al hadden. – Oké prima hoor, maar die vond jij toch niet lekker?” Oja. Haha. “Geen aardappelen voor mij, graag” #yes #effectief #houernietzovan

3 – Vriendin op huwelijksreis: Bij het ontbijtbuffet kunnen we een gekookt eitje laten maken. Na een minuut of 10 ga ik m’n eitje halen, want ik wil hem niet zo hard gekookt. De mevrouw bij de eitjes zegt dat ik nog twee minuten moet wachten, maar ik zeg vrij overtuigend dat ik nu m’n eitje wil, want anders wordt ie te hard. (Zie foto, hahaha!)

4 – Soms moet je ook gewoon in de ochtend al accepteren dat dingen niet gaat zoals je wil vandaag. We willen een wandeling doen bij mount Ainos, het was 1,5 uur rijden vanaf ons hotel, we zijn inmiddels 3 uur onderweg en we zijn er nog niet. 😂 (Huwelijksreis deel 2, hihi).

5 – James zit naast me op de bank en ik vraag of hij gezellig op schoot komt zitten. Hij kijkt me aan en gooit er een enorme gaap uit. Nou sorry hoor. #kat #verveeld

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    30 juli 2021 / 8:25 am

    Inmiddels twee zakken aardappelen die ‘jij’ niet lust.. TWEEnietlust…
    En dan dat ei puur natuur. Get.
    Heerlijk lange huwelijksreis, de weg niet kunnen vinden, mooi toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge