Digitale felicitaties, nachtmerrie en katten parenting – 10 mini anekdotes

  1. Trivial Pursuit, eindelijk een versie waar ik (bijna) alle antwoorden op weet!! #Harrypotterversie (Laura)
  2. Mijn man heeft vandaag van 6 klassen een digitale felicitatie én een verjaardagsliedje gekregen. Ik begin mijn les altijd met de datum. “Aujourd’hui, c’est une date spéciale…” (Laura)
  3. Stiekem heeft dat thuisonderwijs ook wel wat! Ik heb gelachen met de leerlingen en ze gaven als feedback dat ze t leuk vonden. Veel leerlingrn uit een les rond 10 uur gaven aan dat ze nog heerlijk in bed lagen met oortjes in, hahaha. #maakerwatvan (Laura)
  4. Sinds ik mijn nieuwe telefoon heb, ben ik weer helemaal into het spelletje Hay Day. Lekker farmen, haha. Stiekem echt te erg. Vanmiddag tijdens een les viel ik bijna door de mand toen ik het per ongeluk aanklikte en het boer’ngeluid door de speaker schalde :’D. (Laura)
  5. Een verjaardag zonder visite en taart, gek! Die taart heb ik nog wel flink op doorgezeurd hoor, maar mijn jarige man houdt er helaas niet van. #staystrong #overeenhalfjaarmagik (Laura)
  6. Vannacht werd ik in paniek wakker: ik wist mijn kenteken niet meer. Het duurde echt even voordat ik doorhad dat dat niet zo’n ramp was. En dat ik hem wél weet. #nachtmerrie #hoedan (Dorinde)
  7. Ons kattenopvoedbeleid is niet helemaal hetzelfde. Van mij mogen ze best ‘s avonds nog naar buiten. Van Thomas absoluut niet. Ik laat ze stiekem toch naar buiten, maar die Thomas staat ze na 5 min alweer te lokken met snoepjes. #parenting (Dorinde)
  8. “Ik ga koekjes bakken, dan hebben we de hele week wat lekkers!” #driekeerraden #korteweek (Dorinde)
  9. Ik zou heel wat over hebben voor permanent warme voeten. #ijsklompjesinbed #elkedagopnieuw (Dorinde)
  10. De earl grey thee is bijna op thuis. #thuiswerken #zoveelthee #moetearlgrey (Dorinde)
Volg:
Share: