kattentampons, kerstboomfaal en zielige toeristen – 10 mini-anekdotes

1 – Ik hou echt heel veel van je hoor. Maar kun je het misschien héél even uitstellen tot na mijn ontbijt? Dank. #erleeftereenzichuitopdekattenbak (Dorinde)

2 – Een van mijn meest gegoogelde termen is misschien wel: ewrt, om te checken of dit klopt. En dan kom ik er steeds weer achter dat het erwt moet zijn. Ik vind dit zo’n onlogisch woord, is it just me? 😉 (Laura)

3 – Katten die alleen een man als ‘baasje’ hebben missen echt wat in hun leven. #tampon #apporteren #bestespeeltjeooit #tip (Dorinde)

4 – Ah, we hadden ‘m ook gewoon aan het eind van de straat kunnen leggen. #neteenkmgesjouwdmetdieboom #kerstboomverbranding #wordenblijkbaarookopgehaald (Dorinde)

5 – Ik ben met mijn vriend in een bosrestaurant en ik heb zojuist een groene ijsthee besteld. Er zit een citroentje in en fanatiek begin ik te stampen. Na een paar seconden knijp ik mijn oog dicht, er is zojuist een beetje citroensap in mijn oog gekomen. Wow, hoe dan? (Laura)

6 – Toeristjes pesten: een wegwijzerpaal scheef neerzetten, zodat ze de verkeerde kant op lopen. Wij waren die toeristjes, hahaha. #meneerwezijndewegkwjjt #hellup (Laura)

7 – Zo’n mandarijn die je dan net te laat terugvindt in je werktas. #iew #kerstvakantiegeweest (Dorinde)

8 – ‪“These lines are parall, para eh, parall. Parallel. Hmm” #hoespreekjedatingodsnaamuit #lesgeveninhetengels #evenoefenenvolgendekeer (Dorinde)‬

9 – Dor en ik zitten nu allebei als bijrijder in een andere auto en appen over het liedje dat we nu toevallig op dezelfde radiozender luisteren. (Superstar van Jamelia). “Ik ken dit couplet niet.”, “Refrein, daar gaan we.” “Ee jo ee ee jooo”, “Tss, ze hebben het ingekort!” (Laura)

10 – De maand voor de bruiloft, de maand waar ik het al een jaar over heb. “Dan even rustig aan doen voor de jurk.” Ineens staan er vet veel MacDonaldsen langs de snelweg. #gaweg (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    10 januari 2020 / 8:09 am

    Jullie kijk op. Jullie vertaling van. Jullie conclusies. Jullie humor. Jullie presentaties. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge