Kliko- kerstmuziek- en poephorror – 10 mini-anekdotes

1 – Je weet dat het foute boel is wanneer je een hapje neemt met een net iets te dik plakje knoflook erop. #nogeenbeetjerauw #hhhhhhai #zoekdekking (Dorinde)

2 – Zelf stofzuigen gaat echt wel sneller, maar toch is dit zoo veel relaxter. #robotstofzuiger #allesaandekantzetten (Dorinde)

3 – Afgelopen week had ik te maken met een emotiestorm: “jaaaaa, sky Christmas is weer op de radio!!” Klikt enthousiast de zender aan “… En daar lag Flappie…” Geschokt heb ik direct weer weggezapt. #verward #kerstmuziek #flappie #nietwatikhoopte (Laura)

4 – Burgerlijke klikogesprekken met vrienden deel 1: “Ik had lekker de rozenstruik gesnoeid, de groene bak zat helemaal vol. Vervolgens zijn we naar Ameland gegaan en zijn we helemaal vergeten de bak aan de weg te zetten.” Vrienden oprecht kreunend: “oh neeee!” #wewordenoud (Laura)

5 – Met dezelfde vrienden hadden we het vervolgens over een carrièreswitch naar vuilnisman. “Lijkt me zo eentonig. – nee joh, je hebt de ene week de groene bak, dan weer de grijze…!” #burgerlijkeklikogesprekken #deeltwee (Laura)

6 – Vanmiddag in de auto rook het naar scheet. Ik zat echter alleen in de auto en was er vrij zeker van dat ik me had gedragen. De lucht kwam ook niet van buiten, dus bleef over…. #poepondermijnschoen #autovanmijnman #poepoveral #oeps #sorrypoepie (Laura)

7 – In anderhalve week heb ik zowel kots (robotstofzuigerhorror) als poep (onder mijn schoen in de auto van manlief) uit vervelende plekjes moeten schrobben. Ik ben toch ineens nog niet zo klaar voor het moederschap denk ik ;). (Laura)

8 – Toch wel een komisch gezicht, een leerling die een mondkapje draagt waarop het lijkt alsof hij een sigaar rookt. #plaatjekloptniet #jonkie (Dorinde)

9 – James, de kat van Laura en Daan, maakt altijd schattige geluidjes als je kucht of doet alsof je hoest. Via de telefoon werkt het helaas niet. #videobellenmetdekat (Dorinde)

10 – “Zet m op meid!” Een voorbij crossende bejaarde man op elektrische fiets wenst me veel succes met de tegenwind. #fietsendoordepolder (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    23 oktober 2020 / 7:14 am

    Tijdens ontbijten met cruesliyoghurt lees ik meestal jullie neverdulls = genieten. Vandaag gelukkig alle poep, kots en scheet-en knoflookgeuren net vóór het ontbijt gelezen. Komt dat even goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge