Ontwrichtende scheten, Oerkreten en traanogen – 10 mini-anekdotes

1 – “Heb jij een scheet gelaten?!” Ik vraag dit altijd wanneer het (buiten) stinkt. We rijden langs een landbouwbedrijf en ik heb ineens een déjà-vu: ik vraag dit hier altijd. Ik fantaseer meteen dat dit de plek moet zijn waar de meeste ruzie tussen echtparen ontstaat, haha. (Laura)

2 – We hebben een nieuwe bank! Naast het feit dat de vorige helemaal af was, wilden we ook graag vaker samen op een (lounge)bank hangen. Het lukt, maar we werken nu wel in shifts. #kattenwillennamelijkook #wehaddenhetkunnenweten #omstebeurten #seatsandsofas (Laura)

3 – “Hee lieverd, lig je gezellig bij o-“ oh. Ik ben een joggingbroek aan het aaien. #geenkat #geenlenzen (Dorinde)

4 – Ik vind het heerlijk om te fietsen met een luisterboek in m’n oren. Behalve wanneer ik word ingehaald door een brommer die maar echt nét iets sneller gaat, hahaha. #verstaergeendrolvan (Dorinde)

5 – Ik heb vandaag geleerd dat ik nog geen rollator nodig heb, hahaha! Wordt vervolgd. (Dorinde)

6 – Net op het moment wanneer de oerkreet werd ingezet, blèrde de navigatie erdoorheen dat we links aan moesten houden. #timing #tarzanliedje (Laura en Dorinde)

7 – Dirk wil áltijd naar buiten als ik pianospeel. #hetbegintoptevallenjochie (Dorinde)

8 – Dor komt even de bank bewonderen en tien minuten later is de hele woonkamer overhoop gehaald. #diekaststaatdaarookleuk #schuivenmaar #chaos (Laura)

9 – Bij een vriendin zijn we goed verwend op haar verjaardagsdiner. We hebben multicultureel gegeten en kregen zelfs een taartje met een olijf erop! (Het was een kers, maar wel eentje met een identiteitscrisis). (Laura en Dorinde)

10 – Stiekem is dat het leukst van de hele grap: Laura die een grapje probeert te vertellen terwijl ze zó hard moet lachen waardoor ze al drie minuten erover doet om tot de clou te komen. #hahaha #traanogen (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    17 oktober 2020 / 7:17 am

    Jullie out-of-the-box-inbreng laat fantasieën lustig functioneren… Heerlijk!
    Mooi dat Twitter weer werkt, liefs voor jullie en de katten en nog veel meer bloginspiratie gewenst… 🤔🤓🤩😍‼️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge